10 case de vedete care îți taie poftele (FOTO)

10 case de vedete care îți taie poftele (FOTO)

Când vine vorba de case, vedetele sunt cele mai extravagante. Am pregătit un top cu cele mai țări case de vedete!

10. Jennifer Lopez şi Marc Anthony trăiau pe picior mare într-o vila de 10 milioane de dolari din Hidden Hills, California. Cele două vedete aveau 9 dormitoare, 12 băi, piscină, teren de tenis, un cinema cu 20 de locuri, studio de înregistrări şi o cramă.

Casa lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony (Foto: zimbio.com)

Casa lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony (Foto: zimbio.com)

9. Beyonce a dat un tun imobiliar şi toată lumea se întreabă cum. A plătit doar 500.000 de dolari pe o vila la malul oceanului, în Miami, iar gurile rele, dar cunoscătoare, spun că doar piscină din faţă casei costă cam 200.000 de dolari.

Casa lui Beyonce (Foto: homebunch.com)

Casa lui Beyonce (Foto: homebunch.com)

8. În 1993, P. Diddy (deşi în 1993 îl chema Puff) şi-a cumpărat o casă de-a murit tot Miami-ul de ciuda. A dat pe ea 14,5 milioane de dolari, dar a meritat. Doar casă are peste 1.800 de metri pătraţi. 9 dormitoare, 12 băi, piscină şi un doc pentru ambarcaţiunile personale.

Casa lui P.Diddy (Foto: theluxuryhub.com)

Casa lui P.Diddy (Foto: theluxuryhub.com)

7. Nimeni nu poate estima cât costă casă lui Bill Gates. Această are un sistem computerizat unic în lume. Fiecare vizitator capătă automat un cod, iar atunci când intră într-o camera sistemul regadeste temperatura, lumina şi muzică în funcţie de preferinţele persoanei respective.

Casa lui Bill Gates (Foto: networthcelebrities.com)

Casa lui Bill Gates (Foto: networthcelebrities.com)

6. Brad Pitt şi Jennifer Aniston şi-au cumpărat, pe când erau împreună, o proprietate pe care au renovat-o în aşa hal încât valoarea ei crescuse de vreo 7 ori în momentul în care cei doi s-au despărţit. Adică 28 de milioane de dolari. Cei doi şi-au construit în curte chiar şi un centru spa unde puteau să se relaxeze ori de câte ori aveau nevoie.

Foto: people.com

Ca sa lui Brad Pitt şi a lui Jennifer Aniston (Foto: people.com)

5. Despre casă lui Oprah Winfrey s-au scris mii de pagini. Ea a văzut-o din avion, iar după câteva zile a cumpărat-o pentru 50 de milioane de dolari, un preţ considerat exagerat de toată lumea. Marele avantaj al locuinţei este că are vedere şi la mare şi la munte.

Casa lui Oprah Winfrey (Foto: dailymail.co.uk)

Casa lui Oprah Winfrey (Foto: dailymail.co.uk)

4. Toate vedetele de la Hollywood îl invidiază pe George Clooney pentru casă pe care şi-a cumpărat-o pe malul Lacului Como din Italia. Că să le mai domolească invidia, George organizează des petreceri unde invită pe toată lumea. Casă are 25 de camere, un cinema în aer liber şi o piscină imensă.

Casa lui George Clooney (Foto: telegraph.co.uk)

Casa lui George Clooney (Foto: telegraph.co.uk)

3. În 2004 Jerry Seinfeld a cumpărat o supercasa de la Billy Joel pentru care a plătit 32 de milioane de dolari. De fapt, este vorba despre o proprietate cu 3 case, 24 de camere, 13 băi, 13 şeminee, o sala de antrenament, o piscină exterioară şi una interioară, o bucătărie specializată gourmet, teren de tenis, pistă de bowlling, cabană pentru invitaţi şi o camera de ascultat muzică.

Casa lui Jerry Seinfeld (Foto: eonline.com)

Casa lui Jerry Seinfeld (Foto: eonline.com)

2. Madonna nu e foarte chibzuită atunci când vine vorba de case. Pe lângă cele 6 pe care le avea în Anglia, ea şi-a cumpărat de curând un bloc întreg în New York pentru care a plătit nu mai puţin de 40 de milioane de dolari. În zona bună, evident. Acolo ea se bucură de 13 dormitoare, 14 băi, 9 şeminee şi o grădina personală de 300 de metri pătraţi.

Casa Madonnei

Casa Madonnei

1. Despre Will şi Jada Smith putem spune că trăiesc în opulenţă maximă. Deşi nu ne-am fi aşteptat. Casă lor, care este mai degrabă un mic oraş, are 120 de camere şi a costat tot atâtea milioane de dolari. Are 5 piscine, un lac privat, şase terenuri de tenis, 38 de dormitoare şi o plasmă cu diagonală de aproape 18 metri!!! În garajul celor doi se regăsesc maşini în valoare de 50 de milioane de dolari, în portul lor sunt ambarcaţiuni care costă 100 de milioane, iar preţul elicoperelor din heliport este de 200 de milioane de dolari.

Casa lui Will Smith (Foto: taddlr.com)

Casa lui Will Smith (Foto: taddlr.com)

Casa lui Will Smith (Foto> dailymail.co.uk)

Casa lui Will Smith (Foto: dailymail.co.uk)