10 filme de dragoste pe care trebuie să le privești (Video)

10 filme de dragoste pe care trebuie să le privești (Video)

Un film bun este întotdeauna o companie bună. Cei de la publicația Her Interest au realizat un top al celor mai bune filme de dragoste din ultimii zece ani. Așadar, dacă simți necesitatea de a te relaxa, alege să privești un film romantic cu persoana dragă sau singură, savurând un ceai bun.

The fault in our stars

Este unul dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani, deși finalitatea este tristă. Povestea urmărește protagoniștii, bolnavi de cancer. Și totuși, deși povestea lor de dragoste este damnata unui final tragic, eroii reușesc să găsească și să trăiască iubirea.

Dear John 

Sigur acesta este unul dintre acele filme romantice pentru femei de văzut cu prietenele tale. Motivul? Channing Tatum! Este povestea de dragoste ce se înfiripează în timp de război și dacă nu ți-am spus deja, este o poveste romantică cu Channing Tatum (și cu Amanda Seyfried).

The Twilight saga: braking dawn part 2

Finalul epopeii cu vampiri a fost plin de momente de tensiune, de erotism, de suspans, de lacrimi. Deși la început povestea dintre o femeie și un vampir (cu un vârcolac în preajmă) părea damnată, până la urmă, toate personajele vor găsi fericirea.


The Tourist 

Acesta este unul dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani, cu Angelina Jolie și Johhny Depp, cu scene romantice și mult suspans.

Safe Haven 

Julliana Hough și Josh Duhamel joacă împreună într-unul dintre cele mai bune filme de văzut în cuplu. O poveste simplă cu un sfârșit dramatic, această peliculă are toate ingredientele necesare. Inclusiv ceva lacrimi.

Eat Pray Love 

Julia Roberts și Javier Bardem joacă într-un film inspirațional ce are la baza cartea lui Liz Gilbert. Julia Roberts pleacă din țară, își părăsește partenerul de cuplu și călătorește în căutarea fericirii, pe care va învăța să o redefinească în multe colțuri de lume.

Beastly
O variantă modernă de Frumoasă și Bestia, cu Vanessa Hudgens și Alex Pettyfer. Poate fi unul dintre cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani, mai ales că între cei doi există o chimie fierbinte.

  The Wow

Un film romantic, inspirat din fapte reale, ce îi are ca protagoniști pe Channing Tatum și Rachel McAdams. De la Notebook încoace, acesta este cel mai frumos cuplu! Păcat că în film eroină își revine dintr-o comă, doar pentru a nu și-l reaminti pe iubitul ei. Desigur, el face toate eforturile posibile să o recâștige.

 

Valentine’s Day
Kathy Bates, Jessica Alba, Jessica Biel, Eric Dane, Bradley Cooper, Jamie Foxx, Anne Hathaway se întâlnesc în această peliculă care vorbește despre dragoste și despărțire.

Remember me 

Acesta este unul dintre acele filme de văzut în cuplu sau de văzut când ai trecut printr-o despărțire și trebuie să plângi. Povestea în care apare Robert Pattinson se întâmplă în timpul atentatelor de la 11 septembrie. El are o relație de dragoste ce se termină abrupt. Ești curioasă despre ce este vorba?