Distribuie prietenilor:

10 surse din care poți învăța o limbă străină. Tu pe care le utilizezi? (Foto)

10 surse din care poți învăța o limbă străină. Tu pe care le utilizezi? (Foto)
Distribuie prietenilor:

Să cunoști o limbă străină este o necesitate majoră în zilele noastre. Cursurile nu întotdeauna îți pot fi la îndemână, fie din lipsa resurselor sau a timpului. Vezi mai jos 10 surse din care poți învăța o limbă străină.

1. Învață o limbă străină în doar 100 de zile
Vrei să înveți o limbă străină în proporție de 99% în doar 100 de zile? Foarte mulți experți susțin că este necesar să înveți doar cele mai comune 1.000 de cuvinte ale unei limbi străine, apoi totul va fi foarte simplu. Programul oferit de site-ul www.rypeapp.com îți pune la dispoziție zece cuvinte noi în fiecare zi, oferindu-ți informații despre pronunție, scriere și în ce fraze pot fi folosite acele cuvinte. Fiecare task zilnic durează maximum cinci minute, însă la finalul programului de 100 de zile vei fi mulțumită de rezultate.

2. Schimb de conversație
Să înveți o limbă străină poate fi foarte ușor dacă faci conversație online. Acest site îți oferă posibilitatea să te împrietenești cu oameni din toate colțurile lumii și să învățați împreună o limbă străină. Este un exercițiu foarte ușor și vei reuși să înveți o limbă străină într-un timp destul de scurt.

3. Ai uitat o limbă străină? Învaț-o din nou în doar 21 de zile
Dacă ai un program foarte încărcat, dar vrei să reînveți o limbă străină, acest site îți vine în ajutor. Este disponibil 24/7, ai acces la foarte multe informații și cursuri online, poți să urmezi oricâte lecții îți dorești, în orice moment al zilei, în orice zi din săptămână. Momentan, site-ul se adresează vorbitorilor de limbă spaniolă, dar ai posibilitatea să vorbești cu un nativ și să-ți îmbunătățești vorbirea.

4. Michael Thomas
Dacă tu consideri că reușești să înveți o limbă străină mult mai ușor dacă ai acees la cursuri audio, Michael Thomas este alegerea perfectă. Acesta îți pune la dispoziție foarte multe înregistrări care te vor ajuta să înveți foarte repede o limbă străină. Trebuie doar să te obișnuiești cu ideea că vei fi nevoită să exersezi de una singură.

5. Duolingo
Duolingo este una dintre cele mai populare platforme pentru învățarea unei limbi străine. Fiind foarte ușor de utilizat, această aplicație te ajută să înveți o limbă străină într-un timp foarte scurt și foarte puțin efort.

6. Busuu
Busuu este o aplicație asemănătoare cu Duolingo, dar îți oferă posibilitatea să descoperi și să identifici noi cuvinte din orice limbă străină pe care vrei să o înveți. Partea bună este că poți să descarci această aplicație direct pe telefonul tău, așa că poți să înveți oricând.

7. Fluentin3Months
Fiind cunoscut drept cel mai popular blog pentru învățarea unei limbi străine, Fluentin3Months, îți oferă posibilitatea să înveți tot ceea ce vrei despre o limbă străină. Blog-ul este creat de Benny Lewis, care îți pune la dispoziție foarte multe tutoriale și cărți care te ajută să înveți foarte repede o limbă străină.

8. Memrise
Memrise este un site foarte bun care te ajută să înveți aproape orice îți dorești, nu numai o limbă străină. Ai la dispoziție foarte multe jocuri interactive și puzzle-uri care te ajută să înveți foarte repede orice îți dorești. Ai posibilitatea să înveți spaniola, franceză, italiană sau oricare altă limbă străină.

9. BBC Languages
Acest site, BBC Languages, creat de BBC, are foarte multe clipuri, tutoriale și puzzle-uri care te ajută să înveți foarte repede o limbă străină. Aici, ai la dispoziție foarte multe informații care îți sunt de folos în viața de zi cu zi, cum ar fi să comanzi mâncare într-un restauran sau să ceri indicații într-un oraș străin.

10. Babbel
Babbel este o platformă online, dar și o aplicație pentru mobil, așa că ai posibilitatea să înveți oricând o limbă străină. Ai la dispoziție foarte multe imagini și tutoriale audio cu cele mai bune informații. Are o interfață destul de simplă și costă în jur de 15 – 20 de dolari pe lună.

 

Sursa