12 gânduri de la Will Smith: „Cheltuim bani pe care nu îi avem pe lucruri de care nu avem nevoie ca să impresionăm oameni cărora nu le pasă”

12 gânduri de la Will Smith: „Cheltuim bani pe care nu îi avem pe lucruri de care nu avem nevoie ca să impresionăm oameni cărora nu le pasă”

Pe Will Smith îl cunoaștem ca un actor desăvârșit, dar și un om care are multe de spus. Dacă nu ai suficientă inspirație sau motivație, câteva gânduri rostite de celebrul actor în diverse discursuri sau interviuri îți vor fi de ajutor.

will-and-jada-disagree-on-how-to-raise-the-kids-1471886744

1. Când eşti reallist, ai mari şanse să ajungi mediocru.

2. În viaţă, oamenii te vor supăra, nu te vor respecta şi te vor trata, în general, rău. Lasă-l pe Dumnezeu să se îngrijoreze de felul în care te tratează, pentru că dacă le răspunzi cu aceeaşi ură, ura te va consuma şi pe tine.

3. Primul pas pentru a obţine ce îţi doreşti e să spui că poţi.

4. Dragostea e the ultimate thing… şi nu e doar un clişeu inventat pentru femei.

5. Banii şi succesul nu schimbă oamenii. Doar amplifică tot ceea ce e deja acolo…

6. Cheltuim bani pe care nu îi avem pe lucruri de care nu avem nevoie ca să impresionăm oameni cărora nu le pasă. 

7. Nu îi mai lăsa pe oamenii care fac atât de puţine pentru tine să îţi controleze atât de mult gândurile, sentimentele şi emoţiile.

8. Nu subestima niciodată durerea unui alt om, pentru că – sincer – pe toţi ne doare ceva. Numai că unii dintre noi sunt mai buni decât alţii în a ascunde lucrul ăsta…

9. Nu fugi după oameni. Fii tu, fă lucrurile pe care le iubeşti şi munceşte din greu. Oamenii potriviţi – oamenii care chiar au ce căuta în viaţa ta – vor veni singuri spre tine. Şi vor rămâne. 

10. Oamenii s-au tot născut şi au murit înainte să ajungi tu aici. Nu vei avea niciodată problemă nouă. Cineva a scris răspunsul la problema ta într-o carte aflată undeva. Trebuie doar să-l găseşti. 

11. Talentul e natural. Îl au doar câţiva. Skill-urile sunt dobândite. Le au toţi.

12. Dacă ai un vis, trebuie să ai mare grijă de el, să-l protejezi. Când oamenii nu pot face ei înşişi ceva, îţi vor spune că nu poţi nici tu. Dacă vrei ceva, fă lucrul ăla.