Distribuie prietenilor:

5 bloggerițe de fashion din Moldova pe care merită să le urmărești! (Foto)

5 bloggerițe de fashion din Moldova pe care merită să le urmărești! (Foto)
Distribuie prietenilor:

Când suntem mai puțin inspirați pentru a alege o ținută, a încerca un nou tip de machiaj sau pentru a consulta noile tendințe din fashion, obișnuim să vedem ce ne spun fashion bloggerițele.

Mediul online de acasă are câteva nume în acest domeniu și ar fi bine să urmărești ce scriu bloggerițele. Noi ți-am pregătit câteva sugestii, care în viziunea noastră sunt foarte bune.

Doina Ciobanu, The Golden Diamonds 

Doina Ciobanu este influencer, model și fashion blogger, fiind recunoscută de către revistele Marie Clarie, Elle, Forbes, Glamour, Harper’s Bazaar, Tatler, The Guardian, The Telegraph și Vogue. Numele ei a devenit un brand, iar revista Forbes a inclus-o în Top 30 under 30. Pe blogul ei scrie despre modă, tendințe în frumusețe, dar și recenzii din călătoriile ei. O adevărată sursă de inspirație!

Cristina Gheiceanu, Cristinagheiceanu.com

Frumoasa Cristina Gheiceanu de ceva timp a devenit și bloggeriță. Ea obișnuiește să vină cu sfaturi utile pentru urmăritoarele ei din spațiul virtual. Aici găsești idei practice despre îngrijirea tenului, a părului, dar și sugestii de unde poți procura piese pentru outfit-urile ei superbe. La fel, bloggerița împărtășă experiența ei din Elveția.

Ana Ciorici, Ana s Diary

Make-up artist și deținătoarea propriului salon de frumusețe, Ana Ciorici îți vine cu cele mai noi sugestii din domeniul beauty-ului. Blogul ei este o oază de inspirație pentru toate femeile. Ea are grijă să ofere fanilor sfaturi ce țin de make-up, călătorii, dar și despre cum poți crește frumos doi copii.

Daniela Culev, The Flavour Style

Daniela Culev este designer vestimentar, iar blogul ei te poate ajuta când ești în pană de idei. Aici găsești o mulțime de fotografii cu ținute stilate. De asemenea, deține și un atelier unde îți poate croi haine originale.

Maggy Platon, Carpe Diem by Maggy Platon

Blogul lui Maggy Platon este despre modă, beauty, sfaturi pentru o viață sănătoasă, dar și călătorii. Pentru inspirația ta găsești cele mai diverse și utile sugestii ce țin de acest domeniu.

 

Tu de la cine te inspiri?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?