5 idei de machiaj fresh pentru o vară călduroasă (Foto)

5 idei de machiaj fresh pentru o vară călduroasă (Foto)

Vara aduce și temperaturi mai ridicate care îți poate crea neplăceri la nivelul feței, dacă nu știi cum să alegi un machiaj potrivit tenului. Cert este că fața are nevoie de o îngrijire cât mai atentă, iar machiajul fresh va crea un efect luminos. 

1. Ten natural și luminos 

Uită de straturile grele de fond de ten vara asta. Se poartă machiajul simplu, cât mai natural, care lasă pielea să respire. Accentuează ușor doar sprâncenele, aplică pe pleoape o nuanță delicată de fard și folosește un ruj cât mai apropiat de culoarea buzelor. Poți uniformiza nuanța tenului cu o cremă colorată și nu uita de protecția solară, fără de care nu trebuie să ieși din casă. Adaugă un strop de strălucire pentru vacanță, folosind un produs iluminator, de care ai grijă însă să nu abuzezi.

2. Buze fructate

În tendințe vara aceasta sunt buzele cu contur estompat, ce parcă tocmai au mușcat dintr-un fruct proaspăt, fără să fie definite perfect. Tehnica presupune aplicarea unui balsam sau ruj colorat într-o nuanță puternică de fructe de pădure și tamponarea lui delicată cu un disc de bumbac sau întinderea cu buricele degetelor din mijloc spre colțul gurii. Practic, dai o pată de culoare buzelor, ușor neglijentă. Vei obține un machiaj la modă, cu un aer tineresc. Și rujul coral este în vogă și creează un contrast de efect cu pielea bronzată.

3. Farduri aurii și argintii

Foarte popular în sezonul estival este machiajul în nuanțe de auriu și argintiu. Pune frumos în evidență bronzul și dă ochilor o sclipire jucăușă. În timpul zilei, folosește un fard de pleoape cremos sau cu textură mată, aplicând pe buze doar un balsam incolor. Seara, poți opta pentru un machiaj cu glitter, pentru mai multă strălucire. Fardul cu particule ce reflectă puternic lumina se aplică prin tamponarea ușoară pe pleoape, având grijă să ții un șervețel sub ochi, ca să nu ajungă și pe restul feței.

4. Privire strălucitoare

Dacă ești nonconformistă, optează pentru un machiaj cu cristale și pietre aplicate pe pleoape, la modă în noul sezon. Folosește-le după imaginație deasupra liniei genelor de sus sau de jos ori, mai simplu, doar în colțul interior al ochilor. Îmbujorează ușor obrajii cu un fard piersiciu, cu particule strălucitoare, care sculptează perfect străsăturile, și păstrează buzele incolore.

5. Albastru pe pleoape

Strălucitor și puternic, albastrul va da machiajului tău un aer de vacanță. Nu trebuie neapărat să folosești culoarea în exces, dacă nu ești adepta extravaganțelor. Poți contura ușor linia interioară a ochilor cu un creion dermatograf sau poți accentua pleoapa de cu un tuș în această nuanță. Se poartă și turcoazul, care pune frumos în evidență ochii căprui sau verzi. Pe buze aplică un luciu de buze sau ruj cât mai neutru.

Clickpentrufemei.ro