Distribuie prietenilor:

5 sfaturi prețioase de la Oprah Winfrey: „Fă-ți timp pentru tine și încearcă să îți pui în ordine gândurile” (Foto)

5 sfaturi prețioase de la Oprah Winfrey: „Fă-ți timp pentru tine și încearcă să îți pui în ordine gândurile” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente femei din lumea showbizului și nu doar. Istoria ei a impresionat și încurajat milioane de femei. Citește mai jos 5 îndemnuri pe care să le aplici în viața ta. 

Echilibrul este cheia

Winfrey a explicat într-un interviu faptul că o viață echilibrată este mult mai sănătoasă. Mergând pe premisa că poți avea tot ce îți dorești, însă nu poți avea tot ceea ce îți dorești în același timp, Oprah subliniază rolul pe care îl joacă timpul în felul în care ne organizăm viața.

Be your own kind of beautiful

Stereotipurile și felul în care lumea crede că ar trebui să arăți nu ar trebui să te afecteze. Iubește-ți corpul și schimbă ceva la acest capitol doar dacă vrei și simți cu adevărat, nu pentru a-i mulțumi pe alții.

Fă-ți timp pentru tine  

O dată sau de două ori pe zi, fă-ți timp pentru tine și incearcă să îți pui în ordine gândurile. E un exercițiu excelent pentru minte si suflet.

Fii recunoscător

Încă de la răsăritul soarelui, fii recunoscător pentru ceea ce ai și pentru viața pe care o trăiești. Renunță să te mai stresezi pe tema micilor detalii care îți pot strica ziua.

Trăiește DOAR în prezent

Într-un interviu în care vorbea despre secretele succesului și cheia spre fericire, Oprah a declarat că cel mai mare rău pe care ți-l poți face singur este să trăiești în trecut, scrie alistmagazine.ro.