6 comedii pe care să le vezi cu prietenii în această vară (Video)

6 comedii pe care să le vezi cu prietenii în această vară (Video)

Stările neplăcute sau dispoziția mai puțin bună poate fi combătută. Ce zici de a apela la o comedie bună, care te va ajuta să te relaxezi, dar care poate servi și un motiv bun de a te revedea cu prietenii. Vezi mai jos 6 comedii  care merită văzute! 

Meet the Parents


Să îi cunoști pe părinții partenerului tău e în sine un lucru stresant, dar Greg Focker (Ben Stiller) are parte de o experiență și mai complicată de-atât. Aproape traumatizantă, am putea spune. Potențialul lui socru este nimeni altul decât Jack Byrnes (Robert De Niro), un fost agent C.I.A., foarte suspicios și capabil de orice pentru a-și proteja fiica.

Superbad


Seth (Jonah Hill) și Evan (Michael Cera) se numără printre cele mai goofy personaje pe care le vei întâlni vreodată într-o comedie. Colegi de liceu și cei mai buni prieteni, cei doi nu se despart niciodată unul de celălalt, iar iminenta lor despărțire la facultate le creează o anxietate groaznică. Din fericire, mai au la dispoziție câteva luni pentru a accepta schimbarea și a profita din plin de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Ace Ventura: Pet Detective


Sunt detectivi de tot felul și apoi este el, Ace Ventura (Jim Carrey), ce mai tare detectiv… de animale. În momentul în care un delfin, mascota echipe de fotbal Miami Dolphins, este răpit chiar înainte de Superbowl, Ace Ventura este chemat de urgență să rezolve situația. Must see… măcar pentru Jim Carrey la cel mai înalt nivel de Jim Carrey.

Wedding Crashers


Sunt cei mai buni prieteni și împart totul împreună, inclusiv un hobby ceva mai ciudat: John (Owen Wilson) și Jeremy (Vince Vaughn) sunt cei mai haioși spărgători de nunți care ar putea apărea la petrecerea ta. Urmând niște reguli bine puse la punct, cei doi se strecoară la fiecare nuntă pentru a seduce femeile singure. Numai că planul lor este dat peste cap complet în momentul în care ajung la nunta familiei Cleary și fac cunoștință cu domnișoarele de onoare: Claire (Rachel McAdams) și Gloria (Isla Fisher) Cleary.

Seeking A Friend For The End Of The World


După ce vestea că un asteroid uriaș plănuiește să distrugă planeta începe să circule, Doug (Steve Carell) este părăsit de soția lui imediat, fiind nevoit să își găsească un partener pentru sfârșitul lumii. Norocul lui este că Penny (Keira Knightley), vecina sa excentrică, are chef de o ultimă aventură înainte ca totul să se termine, așa că cei doi pornesc într-un road trip extrem de amuzant.

Chef

Și dacă tot vorbeam despre gustări yummy de adus la o seară de la film cu prietenii, nu se putea să nu recomandăm Chef, cea mai delicioasă comedie din ultimii ani. Carl Casper (Jon Favreau) este un bucătar temperamental, care ajunge să fie concediat de la restaurantul de top la care lucrează în urma unui scandal. Cu ajutorul prietenilor și al familiei, în special al fiului său, Percy (Emjay Anthony), acesta restaurează o rulotă veche și pune pe picioare o afacere cu mâncare de stradă. Din distribuția peliculei fac parte și Sofia Vergara, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Dustin Hoffman și John Leguizamo.

 

 

Alistmagazine.ro