7 comedii romantice potrivite pentru nopțile calde de vară (Video)

7 comedii romantice potrivite pentru nopțile calde de vară (Video)

O comedie bună poate fi un motiv pentru a lenevi în diminețile de weekend sau în zilele cu insomnii. Mai jos vezi câteva recomandări de comedii care împletesc frumos romantismul cu o doză de amuzament.

Love, Rosie


Rosie (Lily Collins) și Alex (Sam Claflin) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie, însă, după terminarea liceului, un eveniment neprevăzut le schimbă complet planurile, așa că cei doi pornesc pe drumuri diferite. Ecranizare a romanului Where Rainbows End de Cecelia Ahern (P.S. I Love YouOne Hundred Names), filmul se numără printre cele mai frumoase povești despre iubire și… prietenie din ultimii ani. De văzut!

No Reservations


Dependentă de control și extrem de exigentă, Kate (Catherine Zeta-Jones) este un renumit chef din Manhattan, care conduce cu succes bucătăria unui restaurant de top. După moartea bruscă a surorii sale, aceasta este nevoită să aibă grijă de nepoata ei, micuța Zoe (Abigail Breslin), deși nu știe nimic despre copii. Și ca și când asta nu ar fi suficient, șefa sa angajează un nou sous-chef la restaurant, pe fermecătorul Nick (Aaron Eckhart), pe care care toată lumea îl adoră.

All Roads Lead to Rome

 

În încercarea de a o ține pe Summer (Rosie Day), fiica sa rebelă, departe de probleme, Maggie (Sarah Jessica Parker) o duce pe aceasta în vacanță într-o zonă rurală Italia. La scurt timp după ce ajung aici, Maggie îl reîntâlnește pe Luca (Raoul Bova), fostul său iubit, pe care l-a părăsit în urmă cu mulți ani. Excursia ei se complică și mai mult în clipa în care Summer se hotărăște să „dezerteze” și să se întoarcă de una singură în America.

Walk of Shame

După o noapte nebună într-un club, Meghan (Elizabeth Banks) se trezește în patul lui Gordon (James Marsden), fără să își amintească prea multe lucruri despre seara precedentă. După ce primește un mesaj în care este anunțată că are șansa de a primi jobul mult dorit și rămâne fără mașină și baterie la telefon, Meghan pornește într-o cursă contra-cronometru prin cele mai obscure locuri ale orașului pentru a ajunge la întâlnirea cu angajatorii ei.

What If

Chantry (Zoe Kazan) și Wallace (Daniel Radcliffe) se înțeleg de minune, însă ea are deja o relație, iar el a fost dezamăgit de prea multe ori în dragoste, așa că hotărăsc să rămână cei mai buni prieteni. Dar oare pot ei să își respecte decizia până la capăt și să îți ignore propriile sentimente?

Trainwreck

În regia lui Judd Apatow, având la bază un scenariu scris de Amy Schumer, Trainwreck urmărește povestea lui Amy (Amy Schumer), o femeie pentru care își trăiește viața fără nicio grijă: este editor la o revistă pentru bărbați, are parte de nenumărate aventuri amoroase și se distrează copios în fiecare seară. Viața ei se schimbă în clipa în care îl cunoaște Aaron (Bill Hader), subiectul unuia dintre articolele sale, de care se îndrăgostește nebunește, încălcându-și toate principiile.

The Wedding Date

Pentru că nu vrea să dea cu ochii singură de fostul ei logodnic, Kat (Debra Messing) se hotărăște să „angajeze” un bărbat care să se dea drept iubitul ei și să o însoțească la nunta surorii sale. Aceasta îl găsește pe șarmantul Nico Mercer (Dermot Mulroney), care acceptă propunerea sa, fără să bănuiască o clipă ce urmează să se întâmple între ei.

 

alistmagazin.ro