Distribuie prietenilor:

A început Festivalul Electric Castle! Cum se desfășoară ediția din acest an (Foto)

A început Festivalul Electric Castle! Cum se desfășoară ediția din acest an (Foto)
Distribuie prietenilor:

În perioada 12-17 iulie, la Cluj se desfășoară festivalul Electric Castle! Ediția de anul acesta a adus și momente de nostalgie, ieri 12 iulie, la avanpremiera festivalului au cântat Mirabela Dauer și Corina Chiriac, stelele muzicii românești. Chiar dacă publicul evenimentului este unul tânăr, aceștia nu au ezitat să fredoneze melodiile anilor „70.

corina-chiriac-electric-castle-2017

Pe scena de la Electric Castle vor urca peste 250 de artiști și sunt așteptați în jur de 150 mii spectatori. Pentru a fi siguri că evenimentul se va desfășura fără surprize meteorologice, organizatorii au amplasat și scene care să apere de ploaie cel puțin 20 000 persoane.

Festivalul va avea mai multe domenii destinate pentru cei din fashion, blogheri, stiliști de la care spectatorii vor putea învăța mai multe despre modă.

Electric Castle este gândit în așa mod ca fiecare participant să se deconecteze de la rutina zilnică și să poată învăța diverse lucruri, începând cum să prepare cafeaua, tehnici de yoga, vizite în zone de agrement, să vadă noutățile din domeniul IT, iar serile să participe la concerte live.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără: trupa Moderat, Slaves, TroyBoy și alte trupe de rock.

Bugetul de organizare se ridică la 4 milioane de euro.

Sursa foto: EC/Facebook

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?