Distribuie prietenilor:

A început nebunia Untold 2018! Au fost anunțați primii 20 de artiști care vor urca pe scenă (Video)

A început nebunia Untold 2018! Au fost anunțați primii 20 de artiști care vor urca pe scenă (Video)
Distribuie prietenilor:

Organizatorii celui mai așeptat eveniment muzical din România au anunțat cine sunt primii 20 de artiști care vor urca pe scena de la Cluj.

The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loco Dice, Nina Kraviz, Solomun, Andy C, Dub FX, Flux Pavilion, Modestep, Noisia, Pendulum, Wilkinson formează primul val de artişti care vor concerta la Untold 2018 în perioada 2-5 august.

Dj-ul și producătorul norvegian Kygo participă pentru prima oară la festivalul Untold, acesta a primit pentru piesele „Firestone“ şi „Stole the show“ discuri de aur şi platină în 16 ţări, fapt care l-a ajutat să devină artistul  care a atins cel mai repede 1 miliard de ascultări pe Spotify.

Oaspetele cel mai așteptat la Cluj este Armin Van Buuren, devenită deja o imagine a concertului. Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike şi Steve Aoki sunt deja cunoscuţi ai publicului Untold. De fiecare dată când ajung la Cluj-Napoca, unii dintre cei mai renumiţi DJ ai lumii spun că festivalul Untold este pentru ei cel mai aşteptat eveniment al anului.

Până în acest moment peste 30.000 de fani ai festivalului şi-au achiziţionat un abonament pentru cele patru zile. Începând de astăzi, 8 februarie, preţul abonamentelor creşte la 549 de lei (roni) plus taxe şi pot fi achiziţionate de pe untold.com sau din reţelele partenerilor.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?