Actrița Salma Hayek: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“ (Foto)

Actrița Salma Hayek: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“ (Foto)

Salma Hayek este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului, însă niciodată nu și-a dorit să se opună procesului de îmbătrânire.

Într-un interviu oferit pentru revista The Edit, actrița americană cu origini mexicane a vorbit despre procesul de îmbătrânire, relația sa cu soțul, dar și standartele impuse de lumea Hollywood-ului. Fiecare apariție publică a actriței i-au adus doar laude, dar aceasta a mărturisit că nu are cea mai disciplinată viață, chiar și la 50 de ani nu a reușit să se împrietenească cu sportul.

Actriţa a mărturisit că a refuzat să cedeze presiunilor Hollywood-ului în ceea ce priveşte aspectul fizic, deşi admite că întotdeauna îşi doreşte să arate bine pentru soţul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault, preşedinte şi director executiv al brandului de lux Kering, scrie adevărul.ro cu referire la The Edit.
Uneori îmi spun: «Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener», dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul“, a declarat Hayek. Artista a dezvăluit şi care este cel mai neplăcut aspect al procesului de îmbătrânire: „Cea mai rea pare sunt ochii mei. Nu ridurile – ochii. Sunt o persoană căreia îi place să vizualizeze, iar acum nici măcar nu mai pot citi fără ochelari. A fost foarte, foarte trist. Pentru mine e mai rău decât menopauza.“

4321A54400000578-0-image-a-73_1502366243939
„Soţul meu îmi adoră părul meu natural, care este creţ. Îi spun tot timpul: «Nu mă pot duce la eveniment cu părul meu nebunesc», iar el îmi răspunde: «Dar te reprezintă – eşti electrică». Recent, am purtat o perucă roz pe covorul roşu. Naomi Campbell m-a inspirat. Soţul meu a urât acea apariţie, mi-a zis că sunt nebună“, a povestit actriţa.
627x0

Salma Hayek se consideră împlinită și fericită în căsnicia sa, dar nu a ezitat să vorbească despre presiunile la care se supun femeile pentru a fi perfecte la locul de muncă, acasă și în societate.

Screenshot_24

„Femeile sunt mult mai exigente cu ele însele decât bărbaţii. Este o senzaţie oribilă – nu suntem suficient de bune la locul de muncă, nu suntem suficient de bune pentru partenerul care ne înşală, nu suntem suficient de bune pentru copiii noştri care întotdeauna vor mai mult de la noi, indiferent de câte eforturi facem“, este de părere Salma Hayek.