Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit prin care au făcut anunțul (foto)

Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil! Modul inedit prin care au făcut anunțul (foto)

Adela Popescu, actriță și prezentatoare TV,  a mărturisit că va deveni mamă pentru a doua oară. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, când vedeta a intrat în legătura telefonică cu mama ei. Pentru a da vestea cea mare familiei, Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vâlcan, au pregătit un moment special.

Vedeta a așteptat un alt moment important din viața lor, pentru a da vestea că mai așteaptă un copil și anume ziua de naștere a lui Alexandru.

Pentru a da vestea cea mare, Adela Popescu și Radu Vâlcan au pregătit un moment absolut special. Fiecare membru a familiei a îmbracăt tricouri cu mesaje care explică starea lor interioară.

„Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toţi patru în tricouri inscripţionate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar şi despre o linişte ce vine din siguranţa că frăţiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, şi mai multă fericire în familia noastră“, a declarat prezentatoarea de la „Vorbeşte lumea“, potrivit adevarul.ro.