Distribuie prietenilor:

Concurs de desen „Cu Guguță împreună, Facem o ispravă bună!”

Concurs de desen „Cu Guguță împreună, Facem o ispravă bună!”
Distribuie prietenilor:

Biblioteca Naţională pentru Copii “Ion Creangă”, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Editura „Guguță” vă invită să participaţi la Concursul de desen „Cu Guguță împreună,
Facem o ispravă bună!”, organizat cu prilejul aniversării a 50-a de la publicarea operei „Isprăvile lui Guguță” de Spiridon Vangheli.

Scopul: promovarea lecturii, stimularea şi valorificarea potenţialului creativ al copiilor prin realizarea unor desene inspirate din opera „Isprăvile lui Guguță” de Spiridon Vangheli.
Perioada desfăşurării: octombrie – noiembrie 2017.
La concurs participă: elevi din clasele III-V (în mod individual), din municipiul Chișinău.

Condiţiile concursului:
• Participanţii vor realiza un desen, într-o manieră individuală şi cât mai originală, inspirat din opera „Isprăvile lui Guguță” de Spiridon Vangheli, pe suport de hârtie de format A3, tehnica de execuție fiind la alegere (creion, cariocă, acuarelă, pastel etc.),
• Fiecare participant poate concura doar cu o singură lucrare.
• Lucrările se prezintă nesemnate. La lucrare se anexează o fişă conţinând: titlul lucrării şi datele personale ale participantului (numele şi prenumele, vârsta, liceul/şcoala şi clasa în care învaţă, adresa la domiciliu, numărul de telefon sau adresa de email la care poate fi contactat).
• Lucrările care nu vor corespunde criteriilor expuse mai sus nu vor fi admise la concurs.
• Lucrările vor fi prezentate până la 20 noiembrie 2017, la Biblioteca Naţională pentru Copii „Ion Creangă”, str. Şciusev 65, în Secția „Dezvoltare în biblioteconomie și știința informării”.
• Lucrările nu vor fi returnate participanţilor, indiferent de rezultatul concursului.
Criterii de evaluare a lucrărilor: încadrarea în tema propusă, originalitatea, creativitatea, claritatea transpunerii mesajului în limbaj vizual, gradul de acurateţe a execuţiei lucrării etc., respectarea condiţiilor şi a criteriilor de prezentare stabilite prin Regulamentul Concursului.
Totalizări:
 Juriul va desemna câştigătorii Premiilor I, II, III şi ai menţiunilor de participare.
 Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi personal la telefon sau prin e-mail.
 Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 1 decembrie 2017, la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”. Premianții vor primi diplome și cadouri.
 Cele mai bune lucrări vor fi expuse în spațiile expoziționale, pe pagina de facebook și pe site-ul Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” www. bncreanga.md
Informaţii suplimentare privind condiţiile de participare la concurs le puteţi obţine la numărul de telefon (022) 009535.

Detalii

Început24 septembrie 2018 - 0:00

Sfîrşit 20 noiembrie 2017 - 0:00

Locaţie

Biblioteca Ion Creangă Chișinău

Str. Alexei Sciusev, 65
Chișinău
Moldova
Comentarii

Evenimente din aceeași locație

Nu sunt evenimente

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
Detalii

Început24 septembrie 2018 - 0:00

Sfîrşit 20 noiembrie 2017 - 0:00

Locaţie

Biblioteca Ion Creangă Chișinău

Str. Alexei Sciusev, 65
Chișinău
Moldova
Comentarii

Evenimente din aceeași locație

Nu sunt evenimente

zvr
Cum ți s-a părut articolul?