AFAM te invită la un Experts Battle: Cum să îți motivezi angajații ca să atingă performanță maximă?

AFAM te invită la un Experts Battle: Cum să îți motivezi angajații ca să atingă performanță maximă?

Motivația a devenit unul dintre elementele cheie în atingerea succesul în afaceri. Fiecare angajator își dorește ca angajații săi, să fie cât mai interesați și cât mai dedicați față de ceea ce fac, pentru a atinge toate obiectivele stabilite.

Astfel, Asociația Femeilor de Afaceri din Moldova, în colaborare cu Summit Events & Conference Center organizează joi, 15 iunie, ora 17:00 un Experts Battle: Cum să îți motivezi angajații ca să atingă performanță maximă?

În cadrul evenimentului veți afla mai multe despre cum să motivezi angajații, împreună cu experții: Luminița Suveică, Medic șef Sanitar, Centrul de Sănătate Publică; Angela Gladei, Director Total Leasing and Finance; Oleg Efrim, Managing Partner Birou de Avocați Efrim, Roșca și Asociații; Peter-Vlad Ianusevici, Fondator, Academia Nicolaie Dumitrescu.

Dacă vrei să fii prezent la Experts Battle, ai la dispoziție încă câteva ore ca să înregistrărezi. Formularul îl găsiți mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/13aHtFGPj-tSY60711iGAh4C1i-CUeqwjU5lH3N5OCWQ/edit

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova. Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM este un ONG creat în anul 2013, care are misiunea de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova. Actualmente AFAM numără 100 de membre din peste 20 de domenii de activitate. Pentru detalii despre activitatea Asociației sau aderare puteți apela +37376767670.