Aleea Colorată a devenit o poveste! Așa a fost la aprinderea luminițelor bradului din parc (Foto)

Aleea Colorată a devenit o poveste! Așa a fost la aprinderea luminițelor bradului din parc (Foto)

Momente de magie, zâmbete și multă voie bună – asta am putut găsi ieri pe Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor. Bucuriile au fost aduse în cadrul unui eveniment organizat de echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil.

 

Aleea Colorată a adunat ieri, pe data de 7 decembrie 2017, de la ora 16:00 zeci de familii. De la mic la mare, fiecare vizitator al evenimentului organizat de echipa proiectului Parcul meu a fost întâmpinat cu ciocolată caldă, mandarine și muzică de sărbători. Magia a fost completată de zâmbetele aduse de Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și un pitic. Mare a fost bucuria copiilor să cânte, să recite și să ghicească ghicitorile pregătite de principalul erou al serii – Moș Crăciun.

Îndată ce soarele a apus, au fost aprinse și luminile brăduțului. Nu s-ar fi întâmplat minunea dacă echipa proiectului Parcul Meu nu era ajutată de micuții participanți. La îndemnul lui Moș Crăciun, copilașii numărând împreună, au dat startul oficial al sărbătorilor de iarnă. Atunci s-au aprins și luminițele bradului cu o înălțime de peste trei metri. Acum, printre bucuriile aduse de echipa proiectului Parcul Meuse numără și un pom de Crăciun cu totul special – construit din crengi de conifere crescute în pepiniere și la construcția căruia nu a avut de suferit vreun copac. Participanții la eveniment cu siguranță au remarcat nu doar frumusețea bradului, dar și mirosul îmbătător. Partea frumoasă este că pomul de Crăciun va fi lăsat pe Aleea Colorată să bucure vizitatorii în continuare, iar cei care nu au reușit să îl vadă în ziua inaugurării, îl pot admira ori de câte ori se vor plimba prin parcul Valea Trandafirilor.

O altă surpriză a serii au fost fotografiile de familie, realizate cu Moș Crăciun. Acestea au fost tipărite pe suport de magnet în scurt timp din momentul fotografierii și au fost oferite gratuit participanților. Cei care au reușit să facă o poză cu Moș Crăciun, însă nu au făcut față frigului și au plecat mai devreme de la eveniment, pot scrie în adresa echipei Parcul Meu, pe pagina de Facebook. Îndată ce va fi identificată fotografia, aceasta va fi transmisă familiei.

Sărbătorile Vin pe Aleea Colorată este o altă acțiune organizată de echipa proiectului Parcul Meu. Cu siguranță vor urma și altele, la fel de frumoase. Până atunci, să ne bucurăm din plin de magia sărbătorilor de iarnă și să ne asigurăm că păstrăm și dezvoltăm frumosul din jurul nostru. Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, vă dorește sărbători fericite!