Distribuie prietenilor:

Alege să porți un Mărțișor handmade! Ce modele unice îți propun meșterițele (Foto)

Alege să porți un Mărțișor handmade! Ce modele unice îți propun meșterițele (Foto)
Distribuie prietenilor:

Simbolul primăverii, Mărțișorul, urmează să fie prins în piept, ducând astfel tradițiile mai departe. La fiecare colț de stradă putem observa comercianți care își vând propriile mărțișoare sau unii apelează  la mărțișoarele industriale. Dacă îți dorești unul cu personalitate sau vrei să dăruiești celor dragi unul  care să le rămână amintire, atunci ar fi bine să apelezi la un meșter handmade.

Noi ți-am pregătit câteva sugestii de la cine ai putea procura un mărțișor original și unic.

Mărțișoare broșă din mărgele și cristale 

Valeria Burlacu este o tânără despre a cărei pasiune am scris și altă dată. În această perioadă își dedică timpul său pentru confecționarea mărțișoarelor broșă, de o finețe deosebită. Lucrează cu mărgele, cristale și alte elemente care le fac unice. Fiecare lucrare este unică și originală în felul ei. 

Mărțișoare decorative

Mărțișoarele realizate de Cristina Doba sunt pline de eleganță, asemenea unor …balerine. Pe lângă ilustrațiile cu balerine făcute de meșteriță, micile mărțișoare decorative își pot găsi locul perfect în casa ta sau în oficiu.

Mărțișoarele-inimă realizate de Mihaela Postica

Fiecare detaliu contează! Această regulă este valabilă și pentru mărțișoarele realizate de Mihaela. Acestea sunt de diverse culori și le poți dărui cuiva drag.

Micile detalii încununează opera

Mărțișoarele făcute de Ludmila Apostol se deosebesc prin elementele personalizatoare. Cu un astfel de mărțișor îți poți bucura profesoara, medicul stomatolog sau pe oricine drag ție.