Ana Munteanu, tânăra care a impresionat la Vocea României: „Visele mele sunt foarte pamântești” (Foto)

Ana Munteanu, tânăra care a impresionat la Vocea României: „Visele mele sunt foarte pamântești” (Foto)

Ana Munteanu este o tînără de 16 din Republica Moldova, care a demonstrat încă o dată că talentul te poate duce departe. După ce a participat la mai multe emisiuni de talent din țară și de peste hotare, Ana a impresionat juriul de la Vocea României, întorcând 3 scaune.

Tânăra își face studiile la Liceul Republican de Muzică Ciprian Porumbescu, iar cel care i-a cultivat dragostea pentru muzică este tatăl ei:  „El este cel care a observat aptitudinile mele muzicale de când abia de legam două vorbe. El îmi cânta, iar eu îl ascultam și îl imitam cu multă plăcere ”.

Idee de a participa la un concurs de voce o avea de mult timp, iar în calea Vocei Românei a stat un singur impediment-vârsta.
Îmi doream mai demult să particip la un concurs de amploare cum este Vocea României, dar nu-mi permitea vârsta. Așa cum concursurile naționale le-am depăsit de ceva vreme, a venit timpul să merg mai departe, să continui să mă dezvolt. Multă muncă, multe drumuri la București si înapoi. Prima etapă televizată este precedată și de patru preselecții unde au participat doar persoane cu voci bune și foarte bune. Atmosfera este una de prietenie, comunicare, multe cunoștinte noi, oameni interesanți, dar și de concurență!”

Experiența de la Vocea României oferă participanților posibilitatea de a se manifesta mai ușor pe piața muzicală, fiind un pas important în carieră, iar etapele viitoare vor fi o adevărată școală pentru Ana Munteanu.

 „Este o experiență aparte, una deosebită, foarte importantă pentru mine, care mă ajută să merg mai departe. L-am ales pe Smiley , deși îmi doream foarte mult să se întoarcă Tudor. Hotărârea de a-l alege pe Smiley mi-a venit acolo în scenă. Așa am simțit-așa am ales! Aștept cu nerăbdare să văd cum este să lucrez cu el.Intuiesc că am foarte multe de învățat de la el.”

Anterior, Ana Munteanu a mai participat la Românii au Talent, Moldova are Talent, fiind chiar și câștogătoare, iar de fiecare dată a impresionat prin vocea sa puternică și profundă.

 „Visele mele sunt foarte pamântești. Îmi doresc să absolvesc liceul muzical la care învăț, care este foarte bun, unde sunt cei mai tari profesori de muzica și, pentru moment, să ajung cât mai departe în proiectul Vocea României”. 

Vezi prestația artistică de la audițiile pe nevăzute!