Andrea Bocelli a dezvăluit care este secretul relației cu soția sa: „Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva plictisitor şi neinteresant, nu va dura” (Foto)

Andrea Bocelli a dezvăluit care este secretul relației cu soția sa: „Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva plictisitor şi neinteresant, nu va dura” (Foto)

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli, în vârstă de 60 de ani, a dezvăluit care este secretul căsniciei, care durează de 16 ani, cu frumoasa Veronica Berti (34 de ani). 
Într-un interviu pentru o revistă, artistul a făcut declarații exclusiviste despre viața personală și acel detaliu care a făcut ca relația lui să dureze în timp. 

Andrea Bocelli este de părere că chimia și relațiile intime sunt destul de importante într-un cuplu:

Teoria mea este că foarte importantă este chimia. Dacă există chimie între două persoane, atunci există şi poezie, există şi armonie, există şi înţelegere reciprocă, există iubire. Dacă nu există chimie, atunci nu e nimic. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva frumos şi interesant, atunci iubirea va rezista. Dacă uşile dormitorului se deschid pentru ceva plictisitor şi neinteresant, nu va dura“, potrivit People, citat de adevarul.ro.

În cee ce priveşte lucrurile care îl fac fericit, muzicianul a mărturisit: „Cred că fericirea poate fi periculoasă, aşa că optez pentru linişte. Aşa că pentru mine, serenitatea este dată de focul dintr-un şemineu, de un pahar cu vin, o discuţie plăcută cu un prieten şi soţia mea aşteptându-mă în dormitor“. De asemenea, Bocelli subliniază că cea mai mare bucurie îi este oferită de cei trei copii ai săi – Virginia (6 ani), pe care o are cu actuala soţie și Amos (23 de ani), şi Matteo (21 de ani), băieţii din prima sa căsnicie.  „Sunt un dar uriaş de la Dumnezeu. Am primit mult peste ce-mi doream, aşa că este important să trăieşti fiecare clipă“, a mai spus starul italian.

Sursa foto: ClassicFm.com