Are 17 ani, e moldoveancă și e femeie de afaceri în Londra! Cunoaște-o pe Daniela Costin: Nu aș dori sa trăiesc cum o fac semenii mei (FOTO)

Are 17 ani, e moldoveancă și e femeie de afaceri în Londra! Cunoaște-o pe Daniela Costin: Nu aș dori sa trăiesc cum o fac semenii mei (FOTO)

Avem sute de tineri originari din Moldova care își realizează cu succes visele în străinătate. Astăzi o descoperim pe Daniela Costin, o adolescentă de 17 ani, care are un stil de viață extrem de activ. Tânăra locuiește în Londra, este fondatoarea concursului de frumusețe Miss Continental UK, care va avea loc la Londra, pe 14 iulie. În plus, Daniela are o experiență vastă în modeling, este antrenoare de dans sportiv și nu în ultimul rând deține o agenție de modeling la Londra.

Moldoveancă în Londra

Am ajuns în Londra datorită mamei. Mama a trăit aici doi ani înainte să ne aducă pe mine și pe fratele meu mai mic cu ea. Inițial ne-a adus pe o vara, apoi, un an mai târziu nu am mai plecat de aici.
Faptul că sunt moldoveancă reprezintă un avantaj întrucât am făcut puțina școala în Moldova și sunt puțin mai ageră la minte, nu ca adolescenții crescuți de mici aici.Daniela

Un altfel de concurs de frumusețe

Idea de a organiza un concurs de frumusețe a venit de la participarea mea la Miss Europe Continental, concursul pentru care am fost aleasa să reprezint Anglia. Alături de alte 45 fete din toată Europa, care a avut loc în Italia. Am văzut că oamenii au un anumit stereotip – când le spui despre un concurs de frumusețe, se gândesc la fete dezgolite în costume de baie care au picioare lungi. Scopul meu a fost să schimb aceste viziuni și să arăt că modelingul și concursuri de tipul Miss Continental UK (pe care îl organizez) nu e superficial și că dacă vrei să ai succes trebuie sa depui mult efort.

daniela 4
Concursul meu se deosebește  prin faptul că din prima facem interviu cu fetele ca să le cunoaștem personalitatea și asta e un criteriu important după care le selectăm. Mai mult, le întrebăm subiecte care le pot pune pe gânduri. Știu că multe domnișoare nu sunt încrezute în sine și am văzut asta în pre-finalistele concursului. Personal vorbesc cu fiecare din ele și le explic tot ce nu le este clar, astfel încât să le ofer încredere în sine. Vreau să fac un show deosebit care va rămâne secret până în seara finalei.d 2 daniela 6

Femeie de afaceri din adolescență

În ceea ce fac mă susține mămica, dar ea nu se implica în lucrul meu. La început avea dubii și își făcea griji, dar pe 6 mai am organizat prima pre-finala (următoarea va avea loc pe 4 iunie). Mama a văzut din momentul în care am intrat îm acest domeniu, cum m-am concentrat și am făcut tot ce îmi stă în puteri ca să iasă bine. După ce a văzut asta a înțeles că poate avea încredere în mine și că știu ceeea ce fac.
Am o echipă minunată cu care lucrez, toți având mai mult de 35 de ani, ei știu că am 17 ani, dar nu ies din cuvântul meu și mă ajută, având mai multă experiență, printr-un sfat, chiar dacă le scriu la miezul nopții. Apreciez asta enorm, nu aș fi putut visa la o echipă mai bună.16406852_1411253402239026_242784920010347840_n

Maturitatea la 17 ani

Nu aș dori sa trăiesc cum o fac semenii mei. De mică știu că dacă nu vei pune efort, departe nu vei ajunge și mai bine o fac acum, cât sunt tânără fiind, decât atunci când nu voi mai avea posibilitate.

Modelingul moldoveniesc vs. Modelingul englez.

Am plecat din Moldova când eram copil, cu toate ca vin în vizită nu tare am intrat în esența modelingului moldovenesc. Cunosc mult mai bine modelingul din Anglia pentru ca am lucrat la evenimente, printre care și la London Fashion Week.

13010882_1144959308868438_4791647455117985700_n

Foto: Arhiva Personală