Distribuie prietenilor:

Are 68 de ani și demonstrează că stilul nu are vârstă! Imaginile cu femeia sunt senzaționale (Foto)

Are 68 de ani și demonstrează că stilul nu are vârstă! Imaginile cu femeia sunt senzaționale (Foto)
Distribuie prietenilor:

Suzi Grant are 68 de ani și este o fostă jurnalistă, iar la această vârstă și-a descoperit o nouă pasiune pentru fashion. Femeia deține un cont pe facebook, dar și un blog unde postează ideile sale despre modă și lifestyle. Scopul ei este de a convinge și alte femei că vârsta este doar un număr și te poți comporta cum îți dorești tu la orice vârstă.

Blogul numit Alternative Ageing a fost creat în 2014 și vine în ajutorul persoanelor trecute de 50 de ani. Aici găsești informații despre cum să trăiești sănătos, cum să găsești aventuri și să fii în pas cu moda.

“Există această idee învechită că femeile, odată ce ating «o anumită vârstă», trebuie să dispară, dar eu am ajuns la concluzia că trebuie să îmbrăţişezi trecerea timpului. Vreau să îmbătrânesc într-o manieră pozitivă, naturală şi cu siguranţă nu îmi doresc să fiu invizibilă“, a declarat femeia pentru Mirror.

„Acum nu mă mai simt invizibilă, cum mi s-a întâmplat la 50 de ani, aşa că mi-am dorit să împărtăşesc cu voi tot ce am învăţat de-a lungul anilor pentru a putea şi voi să apucaţi viaţa de gât şi să vă bucuraţi din plin de ea, aşa cum fac eu. Mintea mea este mult mai ascuţită acum decât în urmă cu şase ani şi mă simt mai sănătoasă. Mă bucur că atât de mulţi oameni sunt curioşi să-mi afle gândurile şi sunt foarte mândră de comunitatea mea. Vreau doar să-i ajut să-şi accepte vârsta, să-i inspir să facă mici schimbări şi nu să aspire la o portretizare nerealistă despre cum ar trebui să fim, să-i fac să înţeleagă că trebuie să-şi trăiască viaţa frumos oricât de bătrâni ar fi. Nu-mi vine să cred că mai am doi ani şi împlinesc 70. Nu mă simt aşa şi sper că nici nu arăt aşa“, scrie Grant pe blogul său.