Distribuie prietenilor:

„Arta conviețuirii” sau „Iubire la proști”? Alege să vezi o comedie de la Teatrul „Eugene Ionesco”! (Foto)

„Arta conviețuirii” sau „Iubire la proști”? Alege să vezi o comedie de la Teatrul  „Eugene Ionesco”! (Foto)
Distribuie prietenilor:

Dacă e sfârșitul săptămânii, atunci e timpul pentru a merge la un spectacol la Teatrul Național Eugene Ionesco. În această săptămână, iubitorii de teatru pot alege dintre două comedii de excepție Arta Conviețuirii sau Iubire la proști.

Arta conviețuirii /Sâmbătă, 2 decembrie/

Arta conviețuirii este o comedie care vizează frustrarea vieții de cuplu. Toate nemulțumirile vieții de cuplu ies la suprafață atunci când cuplul Reille încearcă să clarifice situația în care băiatul acestora i-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Această comedie vă va face să uitați de probleme și să învățați ce trebuie evitat într-o convietuire frumoasă.

 

        Iubirea la proști  /Duminică, 3 decembrie/

Iubirea la proști, o comedie în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate.  Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesc.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm cu drag la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?