Distribuie prietenilor:

Atelier de voce, dicție și oratorie cu Andrei Țigănaș la Chișinău (Foto)

Atelier de voce, dicție și oratorie cu Andrei Țigănaș la Chișinău (Foto)
Distribuie prietenilor:

Atelier de voce, dicție și oratorie cu Andrei Țigănaș la Chișinău

Persoanele care vor să-și îmbunătățească vocea, dicția și doresc să comunice eficient și mai clar sunt invitate la un atelier care va avea loc marți, 18 septembrie, la Biblioteca Municipală B. P. Hașdeu din Chișinău.

“Sculptorul de voci” Andrei Țigănaș, originar din România, vine pentru prima dată în Republica Moldova cu acest proiect pe care îl desfășoară la nivel național în țara vecină.

Atelierul va dura două ore și jumătate și va cuprinde exerciții practice de îmbunătățire a vocii și a dicției facilitate de Andrei Țigănaș, om de radio și profesor de dicție. El ține cursuri în grup și individual, dar în firme și instituții și îi ajută pe cei din jur să comunice mai clar, mai eficient și mai convingător.

„Vorbim aceeași limbă dar uneori nu ne facem înțeleși. Mesajul nostru ajunge, de multe ori, distorsionat, la interlocutor. Alteori cel din fața noastră ne ghicește din primele secunde că venim din altă zonă a țării din cauza accentului care ne trădează. Vom lucra la cele mai comune cinci pîrghii care ne ajută să transmitem încredere și simpatie atunci cînd comunicăm „unu la unu” sau în public”, spune Andrei Țigănaș, autorul atelierului.

Atelierul va cuprinde exerciții practice în echipă, iar rolul lui Andrei Țigănaș va fi să ilustreze metode simple care ne ajută să fim mai convingători într-o discuție, negociere sau prezentare. Evenimentul li se adresează deopotrivă celor care au nevoie de competențe oratorice în munca lor de zi cu zi și celor care vor să-și controleze mai bine emoțiile și vocea indiferent de context.

Atelierul are loc marți, 18 septembrie, la sediul Bibliotecii B. P. Hașdeu din Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt nr 148, de la ora 16:00.

Intrarea la atelier este liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Andrei Țigănaș, autorul primului curs de dicție pe internet din România

Andrei Țigănaș este om de comunicare: fost jurnalist radio, cadru didactic și antreprenor. A prezentat știri la mai multe posturi de radio și TV din România – Radio Guerrilla, Radio România Cluj, a colaborat cu Pro TV –  și a fost cadru didactic asociat la Universitatea Tehnică din Cluj.

În prezent este profesor de dicție și președintele International Advertising Association – Young Professionals Cluj, comunitatea locală de tineri profesioniști în comunicare și marketing.

În 2016 a lansat primul program online din România cu exerciții de dicție, voce și oratorie, Cum să vorbești bine.

Mai multe detalii despre Andrei Țigănaș se pot găsi în linkurile de mai jos:

Site: http://andreitiganas.ro/

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/AndreiTiganasOficial/

Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTt4WyoVhRz9HoGnJXajkjw

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?