Distribuie prietenilor:

Atmosferă incendiară și ropote de aplauze! Smiley a ridicat publicul în picioare la concertul de la Chișinău (Foto)

Atmosferă incendiară și ropote de aplauze! Smiley a ridicat publicul în picioare la concertul de la Chișinău (Foto)
Distribuie prietenilor:

Carismaticul și talentatul interpret din România, Smiley, a susținut un concert incendiar la Palatul Național „Nicolae Sulac”, marți, 13 februarie. Deși inițial a fost planificat doar un singur concert la Chișinău, iar faptul că din primele zile au fost epuizate biletele- a mai adus încă o zi de concert. Cele mai cunoscute piese ale artistului au fost cântate de întreaga sală. Artistul a spus în repetate rânduri că este fericit că se află la Chișinău și poate cânta pentru publicul de aici.

Un moment special a avut și Ana Munteanu, fosta elevă a lui Smiley de la Vocea României, interpretând piesa „Măști”.

 „Faptul că Ana a câștigat Vocea României m-a făcut și pe mine mai cunoscut la Chișinău. Inițial am stabilit un singur concert, dar după 5 zile m-au anunțat că s-au vândut biletele și a trebuit să găsim o soluție, respectiv două zile de concert. Acestea fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album, intitulat Confesiune, lansat anul trecut”, ne spune Smiley.

De la „În lipsa mea”, „Oficial îmi merge bine”, „Cai verzi pe pereți” și până la „De unde vii la ora asta”, spectatorii au demonstrat că știu piesele îndrăgitului interpret.

 

„A fost foarte interesant și incendiar! Mi-a plăcut mult, am avut parte de distracție pe cinste. Cu siguranță vom mai veni la concertele lui”, ne spune Diana, spectatoare.

„Am rămas foarte încântată, atmosfera la maxim și îl mai așteptăm cu mare drag să vină”, zice Ana.

La finalul concertului, Smiley a cucerit publicul definitiv, când a ridicat flagul Moldovei și a exclamat: Suntem un neam frumos!

 

Foto: Dima Iacovlev