Au creat o operă de artă! Valentina Nafornița a lansat videoclipul melodiei „Ochiul tău iubit”, compusă de Eugen Doga (Video)

Au creat o operă de artă! Valentina Nafornița a lansat videoclipul melodiei „Ochiul tău iubit”, compusă de Eugen Doga (Video)

Ți-am povestit acum câteva săptămâni despre surpriza pregătită de Valentina Nafornița și echipa Youbesc. Astăzi, a avut loc lansarea videoclipului „Ochiul tău iubit”, o producție compusă de maestrul Eugen Doga.

În rolurile principale au participat actori celebri din Republica Moldova precum Nicolae Jelescu – actor și director artistic la Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău, Vladimir Chiriuhanțev actor și regizor la Teatrul Național dramatic rus „Anton Cehov”, precum și tânăra elevă de la Gimnaziul Nicolae Haralampie Costin – Adina Nichita, în rolul micuţei Valentina Naforniță.

Filmările au avut loc în mai multe locații din Chișinău dar și din afară, precum e complexul „Casa Verde”.

„Ochiul tău iubit” este prima producţie din Republica Moldova realizată în 5.1, format de sunet cinema mixată și masterizată în studioul YOUBESC.

Valentina Naforniță este cunoscută în special drept câștigătoare a ediției din 2011 a concursului BBC Cardiff Singer of the World și solistă a Operei de Stat din Viena.