Băieții de la Carla’s Dreams au devenit mai selectivi: concerte mai puține, dar pe bani mulți (Foto)

Băieții de la Carla’s Dreams au devenit mai selectivi: concerte mai puține, dar pe bani mulți (Foto)

Băieții din Carla’s Dreams se pare că au tot mai puține concerte, dar nu și pe bani puțini. În presa din România se scrie că aceștia ar lua pentru un concert nu mai puțin de 20.000 euro și ar avea câte 3-4 concerte pe lună.

Moldovenii fără chip de la Carla’s Dreams au cu mult mai puține spectacole decât alți colegi de breaslă. Dar cu toate acestea,  câștigă mult mai mult decât aceștia. Asta pentru că cei cinci băieți a căror identitate nu a fost dezvăluită nici în ziua de azi se vând destul de scump. Ei nu acceptă nicio cântare sub 20.000 de euro, în cel mai rău caz. Cu toate acestea, artiștii ajung, lunar, la un onorariu de cel puțin 60.000 de euro!

Până la deja tradiționalul lor concert, de la începutul lunii mai, de la Arenele Romane, moldovenii vor avea în jur de doar 6-7 spectacole, deja amanetate. Pe 7 martie, ei au acceptat să cânte în garajul Europa FM, iar pe 20 aprilie vor presta, pe bani frumoși, la Chișinău. De asemenea, ei au în program și un concert tocmai în Canada, în luna mai, notează Libertatea.ro.