Bereta este accesoriul toamnei 2017! Cum poți obține un look parizian (Foto)

Bereta este accesoriul toamnei 2017! Cum poți obține un look parizian (Foto)

Toamna este anotimpul boem, care ne permite să alegem ținute elegante, iar în acest sezon, bereta este accesoriul vedetă, ce se potrivește perfect cu vremea de afară și care nu trebuie să lipsească niciunei doamne sau domnișoare.

Bereta, accesoriul toamnei 2017

Toamna 2017 are un ușor iz parizian și asta datorită beretelor. Acest accesoriu este la modă în această perioadă și pe lângă faptul că ne protejează atunci când temperaturile sunt scăzute, el ne ajută să obținem și ținute stylish, care vor întoarce automat toate privirile.

Bereta poate fi purtată în aproape orice combinație. Fie că o asortăm cu un palton elegant, în nuanțe tari, fie că o purtăm în ținute casual sau cu rochii sofisticate, acest accesoriu transformă orice ținută simplă într-un outfit spectaculos.

Dacă vrei să obții un look parizian până la capăt, combină bereta cu o fustă plisată și o cămașă elegantă sau cu o helancă și o pereche de jeanși în tendințe. Aceste ținute se potrivesc perfect cu vremea de afară și te vor ajuta să fii o adevărată apariție, indiferent de locul în care alegi să mergi.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva modele de berete pe care le poți alege în această toamnă.