Brad Pitt-general de patru stele în noul trailer pentru War Machine (Video)

Brad Pitt-general de patru stele în noul trailer pentru War Machine (Video)

Brad Pitt apare tot mai des în ultima perioadă pe prima pagină, iar motive pentru acest lucru, actorul are o mulțime: divorțul de Angelina Jolie, scandalul despre relația lui cu copiii și eșecul unui film pe care toată lumea îl aștepta (Allied). Între timp, 2017 vine cu vești bune, iar Pitt apare într-o formă de zile mari în noul trailer Netflix pentru War Machine.

O comedie absurdă despre războiul dus de America in Afghanistan, inspirată din realitate. Regizorul adaptează romanul de nonficțiune The Operators, scris de jurnalistul care a petrecut o lună de zile cu comandantul care a ajus să conducă operațiunea NATO din Afghanistan în 2010. În urma aceelei luni, Michael Hastings (jurnalistul) a publicat un articol care a dus la demiterea imediată Stanley McChrystal (Generalul ajuns comandant al forțelor NATO în Afghanistan).

În 2012, articolul s-a transformat într-o carte, iar în luna mai a acestui an, cartea se transformă în film. Brad Pitt îl joacă pe Gen. McChrystal, iar lui i se alătură Tilda Swinton, Topher Grace și Sir Ben Kingsley.


Autor: Mihaela Talambuța