Business Breakfast cu Ruslan Cojocaru: „Faci afaceri, faci lumea mai bună”

Business Breakfast cu Ruslan Cojocaru: „Faci afaceri, faci lumea mai bună”

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova a organizat un nou Business Breakfast cu Ruslan Cojocaru, fondatorul rețelelor de cafenele Tucano Coffee și Oliva. Întâlnirea a avut loc vineri, 30 iunie, iar gazda acestui eveniment a fost BERD’S Design Hotel.

Romanov.md (23 )

Invitatul evenimentului, Ruslan Cojocaru a ținut să le vorbescă doamnelor  despre strategii, motivație și cum poți să inspiri oamenii prin crearea afacerilor.

Cu un lung parcurs în business, de la magazine, francize și până la Tucano Coffee, Ruslan Cojocaru a ţinut să împărtăşească propriile viziuni.

Romanov.md (43 )

Omul de afaceri, de asemenea, le-a vorbit femeilor despre strategiile pe care le folosește în dezvoltarea afacerilor sale, de recrutare a personalului, specificând: „Instruirea angajaților o facem din intern, recrutăm personalul, de la bariști,consultanți și îi creștem noi”.

Motivarea angajaților este un alt aspect la care s-a referit Ruslan Cojocaru: „Angajații pot crește atunci când le permiți să greșească și le oferi responsabilități, iar atunci când sunt stimați și apreciați ei își vor dori să dea cât mai mult.

Romanov.md (48 )

Romanov.md (22 )

Romanov.md (36 )

Într-o atmosferă degajată,  Dnul Cojocaru le-a mai vorbit femeilor despre cărți, pasiuni, dezvoltare personală, dar și despre cum poți să obții pacea interioară prin intermediul călătoriilor.

Mediul de afaceri mai presupune şi responsabilitatea socială, iar după cum spune el: „Faci afaceri, faci lumea mai bună”, astfel prin afaceri asiguri viitorul mediului înconjurător.

În acest context, el a menționat și despre proiectele care țin de protejarea mediului ambiant, dorind să planteze circa 15 mii copaci, mobilizând o echipă de voluntari.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova.  Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM este un ONG creat în anul 2013, care are misiunea de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova. Actualmente AFAM numără 100 de membre din peste 20 de domenii de activitate. Pentru detalii despre activitatea Asociației sau aderare puteți apela +37376767670.

Photo credit: Obiective.md