Cântăreața Inna vine la Chișinău cu un show de zile mari! Detalii despre eveniment (Video)

Cântăreața Inna vine la Chișinău cu un show de zile mari! Detalii despre eveniment (Video)

Regina dansului va ieși în scenă cu un show de zile mari la Famous Arena, 18 mai, ora 23:00. Vino să trăiești live-urile explozive și dinamice ce au ridicat stadioane întregi și au făcut furori atât în Europa, cât și peste ocean. Inna este artista ce te inspiră să crezi în propiile forțe și să-ți trăiești visele de oriunde nu ai fi, fapt ce i-a adus apreciarea și iubirea fanilor săi.


INNA a debutat în 2008 cu single-ul, “Hot”, ce a proiectat-o în chart-urile internaționale. Au urmat hit-uri precum “Cola Song”, “Diggy Down”, “INNdiA”, “Club Rocker”, ”Ruleta” și altele. Cele mai noi single-uri, ”Nirvana” și ”Me Gusta”, arată latura artistei plină de mister și pasiune ascunsă. Sound-ul electrizant al pieselor și dulcea voce a divei aduc un mix de street style și glam, la fel de liber și crazy cum este fiecare din noi.


Regina muzicii dance din România, se bucură de peste 60 de nominalizări interaționale, 33 de premii, 3 TOP 40 UK singles ș.a. Celebra interpretă impresionează și prin numărul de fani și followeri în lumea digitală: 12 000 000 fani pe Facebook, 2 000 000 Subscriberi pe Youtube și 1 200 000 followeri pe Instagram.

Numărul biletelor este limitat.
Acces eveniment 18+