Care sunt beneficiile bananelor: folosește-le în rutina de frumusețe (Foto)

Care sunt beneficiile bananelor: folosește-le în rutina de frumusețe (Foto)

Antioxidanții din banane și elasticitatea pielii: acești antioxidanți sunt cumva responsabili pentru beneficiile bananelor în rutină de beauty. Ei reușesc să îi redea pielii elasticitatea și să o facă mai fermă și mai catifelată. Cum? Antioxidanții din banane contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire!

Cum vă puteți bucura de beneficiile bananelor în rutină de beauty cu o mască pentru față?
Dacă vreți să tratați acneea și semnele lăsate de aceasta cu ingrediente naturale, puteți opta pentru o mască cu banane, turmeric și bicarbonat de sodiu. Aceasta vă va ajuta să scăpați treptat de acnee și să obțineți o piele mai sănătoasă.

Bananele au și un conținut bogat de vitamina A, care menține pielea sănătoasă și porii curați, ajutând astfel la prevenirea comedoanelor.

Veți avea nevoie de o banană pișată, o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și o jumătate de linguriță de turmeric. Amestecați ingredientele într-un bol și aplicați masca pe tenul curat. Lăsați-o să acționeze timp de 10 minute, apoi clătiți bine cu apă călduță.

În magazine găsiți acum o mulțime de produse care au ca ingredient de pornire bananele. Puteți opta pentru balsamurile de buze cu banane, gelurile de dus sau loțiunile de corp pe bază de banane. Pentru un efect și mai vizibil, ați putea opta pentru produsele de îngrijire bio, cu ingrediente naturale.

 

 

Andreearaicu.ro