Distribuie prietenilor:

Carla’s Dreams, în juriul unui show de talente din România! Cine sunt ceilalți membri (Foto)

Carla’s Dreams, în juriul unui show de talente din România! Cine sunt ceilalți membri (Foto)
Distribuie prietenilor:

Postul de televiziune Antena 1 din România lansează un nou talent-show, „The Four – Cei 4“.  Carla’s Dreams, Antonia, Feli şi Cheloo sunt cele patru nume mari ale industriei muzicale din România care vor ocupa câte un loc la pupitrul juriului „The Four – Cei 4“.

Noutatea absolută de pe piaţa de divertisment din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni concurenţi încă din prima ediţie a emisiunii. Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a „Final Four – Cei patru“ va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta. În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre „Cei patru“ nu va fi în siguranţă. Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile membrilor juriului, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului.

Lupta pentru a rămâne unul dintre „Cei patru“ vine însă şi cu o mulţime de avantaje. Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti.

De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune, potrivit adevarul.ro.