Ce faci până la sfârșitul săptămânii? Iată evenimentele la care poți merge de Dragobete (Foto)

Ce faci până la sfârșitul săptămânii? Iată evenimentele la care poți merge de Dragobete (Foto)

De Dragobete este timpul să iubești românește! Nu ezita să îi spui cuvinte de dragoste și mulțumire persoanei de lângă tine și cel mai important, alege să petreci timpul frumos și într-o atmosferă plină de iubire.

Vezi mai jos câteva evenimente care vor avea loc până la sfârșitul săptămânei!

M-am îndrăgostit dintr-o întâmplare cu Vali Boghean

Dragobetele a reprezentat zeul dragostei și bunei dispoziții, îndeplinea rolul lui Cupidon, zeul iubirii.

Cu această ocazie, cel mai romantic artist, Vali Boghean, revine cu un concert dedicat iubirii cu titlul “M-am îndrăgostit din întâmplare”, dar nu din întâmplare ne va susține un concert sută la sută live, pentru că așa o face de ani buni pe data de 24 februarie.

Cu un repertoriu cunoscut de public, dar și cu piese noi, Vali Boghean Band vă invită să iubim românește și să împărțim această dragoste împreună prin muzică și emoții sincere.

24 februarie, ora 18:00, Palatul Național ”Nicolae Sulac”!
Bilete pe mticket.md și la casele Palatului Național ”Nicolae Sulac”.

Concert pe Întuneric la Sala cu Orgă 

În data de 23 Februarie de la ora 18:00 la Sala cu Orgă, va avea loc un Recital de Pian cu Marcel Lazăr. Fiindcă anul trecut s-au vândut biletele online, în 24 de ore, și am repetat concertul a doua zi, am decis să repetăm acest concept, de data aceasta în Sala cu Orgă!

În ajun de Dragobete, un concert cu puțină lumină și multă muzică frumoasă. Lucrări de Ludwig van Beethoven, Franz Schubert și spre final, Nocturne de Frederic Chopin!

De Dragobete, De Dragoste, De Dor Cu Eugen Doga la Sala cu Orgă

Anul Eugen Doga nu poate fi încheiat mai frumos, decât cu un concert de romanțe dedicate zilei românești a dragostei. De Dragobe, maestrul Eugen Doga va susține un concert la Sala cu Orgă alături de mai mulți artiști: M.Bulicanu, A. Cernicova, Tania Cerga și alții.

De drag de primăvară

Colecționarul la Teatrul Geneza Art

Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca.
„Ne dorim ca acest spectacol să fie o colecție de gînduri, idei, imagini și momente”, D.B.
Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.
Personajul central, în interpretarea actorului Nicu Țurcanu, tînărul Frederick, este un colecționar de fluturi și e pasionat de o fată frumoasă, pe nume Miranda, care devine prizonieră într-o lume subterană.
„Fără aspirații și idealuri nu suntem decît genul de vid deghizat în om”, N.Ț.
Daniela Burlaca, în rolul Mirandei Grey, ne sugerează prin acest spectacol să scoatem păianjenul din noi și să găsim propria versiune asupra realității.
Cel de-al treilea personaj, G.P., mentorul și firul rațiunii lucide, interpretat de actorul Andrei Porubin, încununează filosofia mesajului autentic și profund.
„Colecționarul” este mai mult decît un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane. 

Când: 25 februarie, ora 19:00.

Mai multe detalii AICI