Cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații când își aleg costumul (Foto)

Cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații când își aleg costumul (Foto)

După ce a îmbrăcat clienţi celebri precum George H.W. Bush şi George W. Bush, Colin Hunter, CEO al mărcii dedicate bărbaţilor Alton Lane, încearcă să îi înveţe pe bărbaţi să evite nenumăratele greşeli la care sunt predispuşi când poartă costum. 

Colin Hunter, CEO al mărcii Alton Lane, este de părere că una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac bărbaţii atunci când îşi aleg costumul este să complice lucrurile, scrie businessinsider.com Cele mai frecvente două greşeli pe care le fac bărbaţii când poartă costum:

Complică prea mult lucrurile

„Le reamintim clienţilor noştri să păstreze lucrurile simple“, a spus Hunter. „Nu supraîncărcaţi tinuta cu accesorii şi nu combinaţi prea multe modele – cred că este o greşeală pe care mulţi o fac“. Hunter spune că bărbaţii poartă deseori costume cu modele şi accesorii îndrăzneţe, ţinuta devenind astfel copleşitoare. „Dacă aveţi o cravată jucăuşă sau un buzunar creativ, alegeţi o cămaşă fără modele şi un costum simplu. Este bine să aveţi un stil care este subevaluat şi care să vă facă să păreţi încrezători şi nu o caricatură.”

Nu investesc în ei

Mulţi bărbaţi nu alocă suficient de mulţi bani pentru a investi în propria imagine. „Investiţia în modul în care te prezinţi – în afara sănătăţii şi a educaţiei – este esenţială pentru cariera şi pentru circumstanţele sociale“, a spus el. Este importantă alegerea cu atenţie a unui costum de calitate, deoarece chiar dacă pe moment poate părea o mare cheltuială, aceasta este o investiţie care va rezista în timp.

„Aş prefera să am un singur costum, dar frumos, decât patru costume care se vor strica rapid“, a spus el. Poţi face ca acel costum să aibă o viaţă lungă – dacă e stilul potrivit. Hunter spune că bărbaţii ar trebui să îşi construiască garderoba în jurul unui costum bleumarin, datorită versatilităţii sale. „Un costum bleumarin este ceva ce poţi purta cu orice ocazie, de la birou la un cocktail“, a spus el.

Adevarul.ro