Celebrul actor Rowan Atkinson va deveni tată pentru a treia oară la 62 de ani (Foto)

Celebrul actor Rowan Atkinson va deveni tată pentru a treia oară la 62 de ani (Foto)

Actorul britanic Rowan Atkinson (62 de ani), cunoscut pentru rolul lui Mr. Bean, şi iubita sa, actriţa Louise Ford (33 de ani) vor deveni părinţi la finalul acestui an.

Rowan Atkinson şi Louise Ford, care au o relaţie de trei ani, s-au declarat încântaţi şi emoţionaţi de venirea pe lume a primului lor copil, notează The Telegraph. Recent, Ford a fost surprinsă pe străzile din Londra cu burtica la vedere, iar surse apropiate cuplului au precizat că urmează să nască înainte de finele anului.

Cei doi şi-au oficializat relaţia în 2014, la scurt timp după ce starul a pus capăt mariajului de 25 de ani cu make-up artistul Sunetra Sastry (55 de ani), alături de care are doi copii – un băiat în vârstă de 23 de ani şi o fată în vârstă de 21 de ani, notează adevărul.ro

Louise Ford, fiica unui instalator de gaze, este cunoscută pentru rolurile din comedia „Crashing“ şi pentru portretizarea ducesei Kate Middleton în hit-ul de televiziune „The Windsors“. Actriţa şi-a cunoscut actualul partener de viaţă în 2013, când au jucat împreună într-o piesă de teatru.

Sursa foto: The Telegraph