Distribuie prietenilor:

Cleopatra Stratan se reîntoarce în România și va face trupă cu tatăl său (Video)

Cleopatra Stratan se reîntoarce în România și va face trupă cu tatăl său (Video)
Distribuie prietenilor:

Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, care la vârsta de numai trei ani făcea senzaţie cu arhicunoscuta piesă „Ghiţă“, înregistrând recorduri peste recorduri, a revenit în lumea muzicală şi are planuri mari. Chiar dacă artista de 15 ani, născută în Republica Moldova, a lipsit timp de 12 ani din atenţia publicului, în tot acest timp, Cleopatra s-a pregătit intens pentru viaţa de artist, studiind muzica şi teatru.

„Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-a descoperit pasiunile, respectiv gătitul şi teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte şi împreună cu familia. Mi-a venit ideea să fac lecţii de teatru şi am ajuns în Teatrul Naţional din Chişinău, am început lecţiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni. Anul trecut am avut un examen şi a fost bine. Acum am venit în Bucureşti pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chişinău. Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine şi pentru părinţii mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot“, a povestit Cleopatra la „Acces Direct“, potrivit Click!.

Totodată, ea a dezvăluit că pregăteşte un proiect alături de tatăl ei: „O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formaţie noi doi cu încă o persoană“, a declarat Pavel Stratan în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars, scrie adevarul.ro.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?