Distribuie prietenilor:

Concertino Accordion Band îți promit o seară plină de muzică bună și invitați pe cinste (Detalii)

Concertino Accordion Band îți promit o seară plină de muzică bună și invitați pe cinste (Detalii)
Distribuie prietenilor:

De curând, Filarmonica Națională a spus bun venit unui nou colectiv care va activa în cadrul instituției. Este vorba de „Concertino accordion band” – echipa de acordeoniști talentați care ne-au cucerit, de-a lungul anilor, cu recitalurile lor pline de energie, pasiune și originalitate. Prestigiul lor a atins cote maxime în Europa și au fost calificați drept „cel mai bun colectiv muzical din Europa”.

Pe 29 noiembrie 2017, ora 18:00, în Sala Mare a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” va avea loc primul concert al Concertino accordion band ca noi membri ai marii familii filarmonice.

Concertul face parte dintr-o întreagă serie de concerte pe care talentații muzicieni ai trupei o planifică pentru viitorul apropiat – CONCERTINO ALĂTURI DE PRIETENI!

De asemenea, Eugen Negruța, conducătorul artistic al trupei, a declarat următoarele: „Acest concert este conceput astfel încât să ne întoarcem la ideea generală apărută în 2003, când ne-am format ca trupă, și anume – promovarea acordeonului în toate genurile muzicii. Astfel, în acest concert vor răsuna creații clasice, tangou tradițional, nuevo tango, muzică franceză, muzică populară moldovenească, chiar și ceva din folclorul turcesc și macedonian”.

Invitații speciali ai serii sunt soprana Lilia Șolomei, naistul Constantin Moscovici și vocalista Geta Burlacu. 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?

ULTIMELE

zvr
Cum ți s-a părut articolul?