Distribuie prietenilor:

Cristina Gheiceanu îți spune care sunt cele 6 mituri de frumusețe cel mai des întâlnite (Foto)

Cristina Gheiceanu îți spune care sunt cele 6 mituri de frumusețe cel mai des întâlnite (Foto)
Distribuie prietenilor:

În goana de a fi mereu informate despre cele mai noi tendințe ale frumuseții, putem da greș ușor. Bloggerița Cristina Gheiceanu a făcut un top al miturilor cel mai des răspândite cu privire la trucurile de frumusețe.

Vedeți și voi care sunt! Tu pe care le credeai adevărate?

Uleiul de cocos  face minuni 

„Uleiul de cocos a fost ridicat în slăvi, cred că pe orice site de frumusețe existent, mai ales pentru beneficiile pe care le are pentru ten și păr. Sigur, am încercat și eu, cum să rămân în urmă. Am încercat o dată, nu am simțit nimic, ba chiar a fost mai rău pentru tenul meu. La par s-a întâmplat la fel. M-am gândit poate nu am cumpărat eu uleiul, care trebuie. Iarăși aceeași procedură, iarăși același rezultat. Ei și atunci, am început să mă documentez. Studiile arată că deși, uleiul de cocos a fost recomandat pentru orice tip de piele, lucrurile nu sunt chiar așa. Respectiv, cei care au un ten sensibil, cu pete roșii sau acnee, nu trebuie nicidecum să îl folosească, pentru că veți avea mai multă acnee”, scrie Cristina Gheiceanu pe blog.

Dacă mănânci seara, te îngrași

„Dacă mănânci seara, te îngrași – fetelor, nu contează că e seară, că e dimineață. Ca să nu vă îngrășați trebuie să consumați, același număr de calorii zilnic, iar dacă vreți să slăbiți, calorii mai puține. Asta e toată filosofia, după cum spun dragii noștri specialiști. Și apropo, sunt deacord, căci am testat-o pe mine”.

Legumele și fructele congelate au mai puține vitamine, decât cele proaspete

„Asta cu siguranată e așa, dar doar în cazul în care mâncați acele legume și fructe exact, când le-ați cules. Totuși, în drumul lor până pe rafturile magazinelor sau ale piețelor, acestea pierd substanțial din vitamine. Însă, producătorii de legume și fructe înghețate le congelează la un termen mai scurt, a mai notat blogherița”.

Citește aici care sunt și alte mituri pe care le-a întâlnit Cristina Gheiceanu.

Foto: cristinagheiceanu.com