Cristina Moldovanu își arată în exclusivitate garderoba rafinată! „Nu întotdeauna un lucru scump e neapărat bun sau frumos” (Foto)

Cristina Moldovanu își arată în exclusivitate garderoba rafinată! „Nu întotdeauna un lucru scump e neapărat bun sau frumos” (Foto)

Cristina Moldovanu tânăra mămică și fosta prezentatoare TV are un stil impecabil, care inspiră sute de femei din Moldova, de aceea am ținut să-i admirăm mai îndeaproape ținutele și să vorbim despre stil. 

Oricât ar părea de straniu, dar zilnic prefer blugii și adidașii, sau o fustă scurtă din piele cu bocanci, eventual niște pantaloni din piele cu o cămașă din jeans. Geaca din piele își are și ea locul de frunte în garderoba mea, iar dacă nu am o întâlnire oficială sau nu merg la un  job nu are sens să mă urc pe tocuri și în rochie mulată pe corp.IMG_4652 copy

Evit să fac explozii de culori pentru că nu mă reprezintă. Mă regăsesc mult în gama culorilor pastelate, nude. Îmi plac culorile, dar în outfitul meu prefer să predomine una singură. Foarte rar o să mă vedeți cu rochie roz, geantă verde și pantofi albaștri, chiar dacă accesorizate corect, ar putea arată destul de stilat.Cristina Moldovanu

 Pentru evenimente aleg stilul clasic-casual. Mereu o să fiu pe tocuri! Prefer rochiile sau fustele creion. Îmi plac și costumele în stilul „Chanel”, broșele, perlele. Se întâmplă foarte rar spre niciodata să merg la salon ca să îmi fac un make-up și o aranjare pentru un eveniment mai special. Înca nu am găsit meșterii cu care să fiu pe aceeași lungime de undă, din păcate. De aceea, îmi place cel mai mult cum o fac eu însămi.

În garderoba mea pricipiul de aranjare a hainelor e mult mai simplu-haine de vara și haine de iarna. Îmi mai ușurez viața aranjând fustele la fuste, rochiile la rochii, sacourile la sacouri și tot așa.IMG_4422 copy 18360816_907635389375962_907060799_n
Prefer să îmi procur lucrurile din diverse locuri. Dacă e vorba despre genti și încălțaminte, atunci o fac mai tot timpul online sau când plec peste hotare. Mai nou, am găsit și aici un loc de unde îmi pot procura încălțăminte bună.

IMG_4713 copy
În ceea ce privește hainele, nu mă alint. Am haine si de la branduri renumite, dar si de la branduri autohtone care aproape că nu cedează prin nimic în fața celor străine. Foarte des îmi cos hainele. Mai am și câteva locuri în Chișinău pe care le frecventez constant de unde pot procura îmbrăcăminte foarte calitativă și la un preț de poveste.
IMG_4596 copy IMG_4593 copy

Nu petrec foarte mult timp în cabina de probă. De regulă dacă îmi place un lucru îl iau fară să ezit. Dacă se întâmplă să probez ceva și totuși să ezit, de cele mai dese ori se întâmplă că nu le cumpar niciodată. Nu am nici un truc special. Important e să fie haina care ți se potrivește, care se aranjează bine pe corpul tău și în care te simți comfortabil. Nu în ultimul rând, trebuie să aiba o croială impecabilă și să fie dintr-o stofă calitativă.
18386780_907635402709294_1011488877_n

IMG_4635 copy IMG_4422 copy

Când vine vorba despre o pereche de încălțăminte de vis nu ezit niciodată să o procur din orice colț al lumii. Dar trebuie să fiu neapărat motivată și de un preț atractiv!IMG_4503 copy

Ador cerceii, broșele, inelele vintage! Ele poartă istoria în ele și am senzația că pot transforma chiar și cel mai simplu look într-unul foarte special. Consider că trebuie să știi locurile unde poți scotoci ca să găsești un lucru cu adevărat frumos, chiar dacă are impregnat în el amprenta anilor trecuți.  Nu întotdeauna, un lucru scump e neapărat bun sau frumos. Sunt persoane care se îmbracă foarte scump, dar nu au stil, acest lucru nu îl poți cumpăra nici cu toți banii din lume.
IMG_4495 copy

IMG_4641 copy

Instagramul pentru mine este și o modalitate de promovare și chiar o sursa de venit. Multe oferte pentru diverse colaborări le primesc anume aici – pe instagram. Tocmai de aceea facebookul a rămas în umbră pentru mine. Foarte rar postez poze acolo, prea s-a politizat, după părerea mea. În timp ce instagram ca social media e un teren foarte larg și fertil. Aici poți vinde și cumpăra orice.
IMG_4758 copy IMG_4762 copy
Sunt oameni pe care doar haina îi scoate în evidență, fară ele ar fi pur și simplu de neobservat. Personalitate zero și nimic de spus. Sunt și oameni însă, care pot îmbrăca un tricou gri și niște blugi în timp ce conduc corporații de miliarde sau, cel puțin, atunci când deschid gura să spună ceva inteligent și cu adevărat înțelept.

18361029_907636289375872_2125811244_n

Foto: Valeria Negru

Autor: Maria Picireanu