Distribuie prietenilor:

Cristina Scarlat te invită la o „Altă romanță”- un spectacol care sparge stereotipuri (Foto)

Cristina Scarlat te invită la o „Altă romanță”- un spectacol care sparge stereotipuri (Foto)
Distribuie prietenilor:

Miercuri, 23 mai, ora 19:00, la Filarmonica Națională  „Serghei Lunchevici”, vei avea parte de un concert inedit, pe care ți l-a pregătit Cristina Scarlat.

Romanțe și melodii de suflet cântate de vocea inegalabilă a Cristinei, acompaniată de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu, în regia Danielei Burlaca.

INVITAȚI SPECIALI:

Nicolae Jelescu, Cristian Perepeliuc, Cristina Pintilie, Dan Brumă

Spectacolul va surprinde publicul cu o altă trăire, o altă haină a celui mai emoționant gen de muzică – romanța. Un clasic modern. Conceptul a fost creat pentru a reînvia și a transmite frumusețea și valoarea adevărată a muzicii de suflet pe nume „Romanța”.

Nu rata ocazia de a participa la acest spectacol, care poartă denumirea – Cristina Scarlat – Altă Romanță. Vino, pe 23 mai, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Seghei Lunchevici” pentru a simți gustul neuitat al romanței!

Biletele sunt disponibile pe www.iticket.md , www.biletonline.eu și la casa de bilete a Filarmonicii Naționale (0 (22)-222-734).

Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială de facebook Cristina Scarlat https://www.facebook.com/cristinascarlatmusic/

și evenimentul https://www.facebook.com/events/360803607764149/

 

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?