Distribuie prietenilor:

Dacă ești pasionat de marketing și comunicare, nu poți rata acest eveniment! Directorul de marketing Indiegogo vine la Chișinău – VIDEO

Dacă ești pasionat de marketing și comunicare, nu poți rata acest eveniment! Directorul de marketing Indiegogo vine la Chișinău – VIDEO

Invitatul celui de-al cincilea eveniment de networking Startup Grind Chișinău, este Directorul de Marketing Indiegogo, Yan Budman - persoana

Distribuie prietenilor:

Pe 20 octombrie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Directorul de Marketing al companiei care:

# a creat cea mai mare platformă de crowdfunding și fundraising online;
# încurajează ideile creative și oferă oportunitatea de a le aduce la viață;
# redefinește antreprenoriatul și accentuează ideea că acesta este un drept, și nu un privilegiu;

Bilet – doar 10$

Cine este speakerul?

Yan Budman este o persoană creativă care lucrează pentru Indiegogo, compania care le permite oamenilor din întreaga lume să adune resurse financiare pentru lucrurile care cu adevărat contează pentru ei. Yan este este o persoană orientată spre rezultate și are o experiență unică în creșterea performanței echipelor din start-upurile tech. Este pasionat de tehnologiii și vrea să aducă un impact pozitiv în lume prin implementarea programelor de marketing la nivel strategic și tactic.

Tot el este creatorul @HiddenCash – un cont Twitter de impact social, care a crescut de la 0 la 700 000 urmăritori în mai puțin de 30 zile (fără un buget pe media/publicitate) și a ajuns în topul căutărilor  la nivel global pe Google Search Trend 2014. Mai recent, el a creat SnapchatTakeover.com un instrument care ajută persoanele și brandurile să atragă mai mulți urmăritori pe Snapchat.

 

Specializările lui:

Strategii de marketing

Conținut de marketing

Social Media

Lead Generation

User Acquisition

Growth

eCommerce

Marketingul Produselor

Reclamă online

Email marketing

UX/Designul produselor

***

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri și cu mulți pasionații de marketing.

19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Yan.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.

***

Apasă aici să îți iei biletul.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?