Dan Balan se întoarce la Chișinău cu un concert de excepție (Video)

Dan Balan se întoarce la Chișinău cu un concert de excepție (Video)

Excentric, pragmatic și carismatic, Dan Balan se întoarce acasă cu un concert de excepție, așa cum nu ai mai văzut!

DAN BALAN – renumitul cântăreț moldovean, nominalizat la premiul Grammy, hitmaker. Spectacolul lui este întotdeauna plin de energie, drive și dans, iar pe 8 noiembrie, ora 19:00, te așteptăm la un astfel de show incendiar, care va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

 

Faimă mondială și de marele succes a venit la el în 2004, când a fost membrul și producătorul trupei O-Zone, în care a jucat un rol-cheie și a fost autorul tuturor melodiilor. Datorită perseverenței și talentulului, hitul „Dragostea Din Tei” a zguduit întreaga lume. Pe această piesă au fost făcut mai mult de 200 de cover-uri, a fost cântată în 26 de limbi  și a fost în fruntea topurile din 32 de țări. De asemena, hitul a ajuns pe locul trei în Marea Britanie, fiind vândute peste 12 milioane de exemplare, devenind cel mai bine vândut single din Europa și Japonia.

„Dragostea din tei” a devenit și baza pentru „Live Your Life”, piesă interpretată de starurile internaționale Rihanna și T.l., iar mai târziu a devenit un adevărat hit, menținându-se timp de 6 săptămâni în fruntea topurilor, în primul rând în Billboard Hot 100 Chart. În plus, Dan Balan este cunoscut ca singurul artist din Moldova, care a fost nominalizat la premiile “Grammy”, iar această nominalizare a primit-o ca fiind co-autor al acestui single.

După desființarea trupei O-zone, Dan Balan și-a început cariera solo. Primul său single, „Chica Bomb” a cucerit cu o viteză iremediabilă ringurile  de dans și emisiile radio din întreaga lume, iar videoclipul piesei, filmat de faimosul regizor Hype Williams, este încă printre cele zece clipuri cele mai fiebinți și sexy.

Fiecare piesă lansată de artist devine un hit! O excepție nu a fost nici „Hold On Love”, care ocupă poziții înalte în iTunes, precum și în topurile celor mai populare posturi de radio mai mult de un an!
Acum, însă, artistul se întoarce acasă, cu un concert de excepție, așa cum nu ai mai văzut!