Daniela Costin, antreprenoarea de doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra cu designeri autohtoni (Foto)

Daniela Costin, antreprenoarea de doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra cu designeri autohtoni (Foto)

Moldoveanca, Daniela Costin, antreprenoare la doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra, sub denumirea de “Continental Fashion Event”, în colaborare cu London Make-up Academy, care s-a bucurat de un mare succes. Prezentarea de modă a avut drept scop susținerea organizației Teenage Cancer Trust.

Patru din cei mai cunoscuți designeri și-au unit puterile pentru ai oferi un suport organizației de asistență a adolescenților ce suferă de cancer, venind cu un spectacol unic, cu scopul de a crește gradul de conștientizare a problemelor de sănătate cu care se confruntă adolescenții din Regatul Unit în fiecare zi. Împreună cu organizatorii Miss Continental din Marea Britanie, precum și datorită veniturilor din vânzarea biletelor, designerii au făcut o schimbare în viața adolescenților care suferă de cancer.

La fashion show au participat designeri precum, L.Cathrine care a deschis spectacolul cu o colecție excepțională în alb și negru, Ecaterina Lefter prezentând prima sa colecție, creată în tonuri pastelate, La boutique Secret prezentând ultima lor colecție Black and Beautiful” bazată pe elementele stilului afro, iar prezentarea s-a finalizat cu o  colecție elegantă, cu detalii lucrate manual, de brandul Malliny designerul caruia este Lilia Bezer, collectia venita din Moldova a fost preferata de publicul din Londra.

Spectacolul a fost însoțit de muzică ușoară de Johnaton Holder și Amrit Saab, Yasmine Trendy a ținut un discurs la subiectul “Respectul față de sine”,  iar prezedntatoarea evenimentului a fost Deborah Jay Kelly.

Sala a fost plină cu invitați selecți, precum Beauty Julia, care este un fashion influencer, India Grace – youtuber, Marinela Bezer – influencer, designerul Chirawan Lewis  împreună cu modelele ei și mulți alții.​