Distribuie prietenilor:

Motivele pentru care să ajungi la ZOOM your business- cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țara noastră (Foto)

Motivele pentru care să ajungi la ZOOM your business- cea mai mare conferință pentru mediul de afaceri din țara noastră (Foto)
Distribuie prietenilor:

În 2018 poți întâmpina primăvara cu un eveniment grandios pentru oamenii din mediul de afaceri. Pe 17 martie 2018, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel va avea loc cea mai mare conferință de business din țara noastră. Iată motivele pentru care să te înregistrezi și să ajungi la ea!

În primul rând, PRACTIC, va fi cea mai mare conferință, pentru că mai mult de 1000 de oameni într-un singur eveniment țara noastră nu a adunat.

În a doilea rând, evenimentul este important prin calitate speakerilor, 12 la număr, cu experiență bogată, cu sute de exemple, mii de ore în domeniu și milioane gestionate.

Și nu în ultimul rând, temele discutate în cadrul acestei conferințe. Viteza cu care astăzi se schimbă lucrurile, face ca multă informație din cărți sau materiale video din online să fie deja ne actuală.

Know-how-ul acestui acestui eveniment este faptul că într-o singură zi vom discuta foarte structurat pe fiecare componentă din business, începând de la identificarea clientului, împachetarea afacerii, analitică și statistici, vânzări și extinderea afacerii.

Un eveniment de acest gen permite să fii conectat la cele mai actuale tendințe care funcționează astăzi sau care vor fi actuale în cel mai scurt timp.

Pe lângă toate aceste momente importante mai sunt câteva aspecte. Unul din ele este calitatea participanților. De ce este atât de importat acest lucru? Pentru un networking de calitate. Relațiile, ele decid multe lucruri cu viteza luminii. Fiecare din noi are o soluție la distanța unei mâini întinse. La ZOOM veți interacționa cu oameni care sunt cu aceleași interese și viziuni.

Premii și cadouri din partea partenerilor și organizatorilor – un punct important într-un eveniment de business, pentru că acestea vor fi pe cât de multe, pe atât de utile.

Desigur, cina VIP este elementul care va încorona conferința. Aici vom avea posibilitatea să discutăm, într-o atmosferă plăcută, cu speakerii, invitații și partenerii evenimentului.

Oamenii se împart în câteva categorii: Cei care știu, Cei care nu știu și Cei care cred că știu. Ultimii, de cele mai dese ori, ignoră orice posibilitate de creștere și dezvoltare. Dar și rezultatele lor vorbesc de la sine despre deciziile acestora.

De ce este important să participi la acest eveniment? Pentru că suntem fermi convinși- harta mentală se va schimba categoric. Mai mult decât atât, imediat după conferință veți putea implementa cele auzite. Dar ce poate fi mai plăcut decât o afacere care se dezvoltă și din rezultatele căreia putem să ne realizăm scopurile propuse?

Deci, ne vedem la ZOOM!

Înregistrarea o puteți face pe acest link.

 

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?