Distribuie prietenilor:

Delia, despre relația cu soțul său: „Nu trebuie să fii sluga nimănui” (Foto)

Delia, despre relația cu soțul său: „Nu trebuie să fii sluga nimănui” (Foto)
Distribuie prietenilor:

Delia şi Răzvan Munteanu formează un cuplu de peste opt ani de zile. Sunt fericiţi împreună, atât pe plan personal, cât şi profesional, căci şi lucrează împreună. Delia a vorbit despre ea, în calitate de soţie, dar şi despre Răzvan!

Delia a povestit pentru o revistă din România, că lucrurile în casa ei şi a lui Răzvan nu stau foarte diferit faţă de cele ale unui cuplu obişnuit.

„Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună. Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor.”

Acum ani de zile, când s-au cunoscut, Delia a fost cucerită de Răzvan. Nu l-a analizat foarte mult, a simţit că îl place. Ea crede că a fost omul potrivit la locul potrivit.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.”

Odată cu timpul s-au cunoscut din ce în ce mai mult, au văzut cum se comportă, ce plăceri au. Delia spune că îi pare rău că nu are mai mult timp liber să stea cu Răzvan, să călătorească sau chiar să lenevească amândoi.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci.”

Întreg interviul poate fi citit aici.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?