Demi Lovato și-a pozat imperfecțiunile și vine cu un mesaj pentru femei: „Ce vedeţi pe Instagram nu reprezintă întotdeauna adevărul” (Foto)

Demi Lovato și-a pozat imperfecțiunile și vine cu un mesaj pentru femei: „Ce vedeţi pe Instagram nu reprezintă întotdeauna adevărul” (Foto)

Cântăreaţa şi actriţa Demi Lovato (25 de ani) a impresionat după ce a publicat pe reţelele sociale imagini în care îşi arată imperfecţiunile, inclusiv celulita şi surplusul de grăsime, într-o încercare de a demonstra că nimeni nu este perfect, aşa cum pare în mediul virtual, şi că trebuie să ne acceptăm aşa cum suntem.

Demi Lovato, care în trecut a vorbit deschis despre lupta cu depresia şi tulburările alimentare, a transmis un nou mesaj puternic fanilor săi printr-o serie de imagini neretuşate în care îşi evidenţiază „defectele“.

„Ce vedeţi pe Instagram nu reprezintă întotdeauna adevărul. Haideţi să ne acceptăm aşa cum suntem“, a scris artista într-unul dintre mesaje. Apoi, Lovato a făcut publice o serie de imagini în care îşi arată imperfecţiunile, printre care celulita, vergeturile şi grăsimea.

„Boomerang-ul mi-a curăţat picioarele, dar am celulită la fel ca 93% dintre femei, dar tot mă iubesc pe mine. Nu am un abdomen plat, dar tot mă iubesc. Vergeturi şi surplus de grăsime şi totuşi mă iubesc“, a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Demi Lovato a explicat reporterilor de la  E!Online  de ce a recurs la acest gest și ce mesaj a dorit să transmită : „Eram pe Instagram şi brusc am început să mă compar cu modelele care îmi apăreau pe ecran şi mi-am dat seama că trebuie să le arate cineva oamenilor că nu întotdeauna ceea ce vedeţi pe internet este real. Aşa am decis să-mi arăt defectele, pe care nici măcar nu-mi place să le numesc aşa, să arăt lumii că sunt imperfectă, dar acest aspect mă face mai frumoasă.“