Distribuie prietenilor:

Descoperă lumea fascinantă a poveștilor și ajut-o pe micuța Anca să meargă (Detalii)

Descoperă lumea fascinantă a poveștilor și ajut-o pe micuța Anca să meargă (Detalii)
Distribuie prietenilor:

La mijlocul acestei veri, echipa de animatori Clounella te invită în lumea minunată a poveștilor. Pe 8 iulie, ora 16:00, Sala Mare din Filarmonica Națională ,,Serghei Luchevici” va avea loc un eveniment caritabil, care va pune în scenă povestea ,,Cei 3 Purceluși”.

Cei mai talentați animatori și cel mai interesant scenariu al poveștii ,,Cei 3 Purceluși” va aduce zâmbete și multă veselie. În cadrul evenimentului veți putea participa și la tombola cu premii de la partenerii evenimentului.

Toți banii colectați în urma procurării tichetelor pentru tombolă vor fi donați Ancăi, fetița care vrea să meargă. Istoria ei o puteți găsi Aici.

Pe lângă spectacol și tombola caritabilă , Echipa Clounella pregătește și zone fotografice unde copiii vor poza alături de eroii preferați. Nu vor lipsi nici zonele de  unde veți putea procura gustări și zonele unde veți putea beneficia de un facepainting.

Costul biletelor vor fi de la 50 la 100 lei.

Reamintim că Clounella este o companie fondată în 2008 care inițial organiza doar spectacole pentru ocazii speciale, iar din 2013 și-a extins activitatea. Clounella  dispune și de o vastă experiență  în evenimente caritabile, tombole și alte servicii, iar banii colectați în urma acestor activități sunt donați persoanelor, în general copiilor. În luna august al acestui an, Clounella, adică simbolul companiei va împlini vârsta de 5 ani.

Pagina evenimentului o găsiți aici.

zvr
Cum ți s-a părut articolul?
zvr
Cum ți s-a părut articolul?