Discursul actriței Helen Mirren, către absolvenții universitare: „Am considerat întotdeauna că femeia nu are nevoie de bărbat”

Discursul actriței Helen Mirren, către absolvenții universitare: „Am considerat întotdeauna că femeia nu are nevoie de bărbat”

Actrița britanică Helen Mirren a avut un discurs impunător în cadrul ceremoniei de decernare a diplomelor la Tulane University din New Orleans. În cuvântarea pe care a pregătit-o pentru public, celebritatea a făcut aluzii ironice către actualul președinte al SUA, Dolad Trump. De asemenea, Helen a explicat motivul pentru care a devenit feministă, dar nu a uitat să le dea fanilor și o proprie rețetă de fericire.

Iată care au fost sfaturile actriței către tânăra generație:

Indiferent de faptul că vă aflați într-un cartier francez (o regiune veche din New Orleans) sau într-un cabinet oval, nu-ți va reuși multe din postări pe Twitter la ora trei dimineața. 

Am considerat întotdeauna că femeia nu are nevoie de bărbat. Ele sunt la fel de capabile, energice și pot să inspire. Deși, inițial credeam că alăturarea unei mișcări feministe este o adevărată implicare în politică.

Voi, tinerilor, trebuie să ne mișcați pe noi înainte, nu și înapoi, în realitatea agramată și gelozia groaznică. 

Actrița Helen Mirren ține întotdeauna să transmită mesaje de îndrumare publicului de fiecare dată când are un discurs.