Donează o zi de muncă și fii binecuvântare de Crăciun pentru persoanele cu maladii incurabile. Află cum o poți face (Foto)

Donează o zi de muncă și fii binecuvântare de Crăciun pentru persoanele cu maladii incurabile. Află cum o poți face (Foto)

 Hospice Angelus Moldova a dat startul campaniei sociale ”Fii o binecuvîntare de Crăciun”.

Campania presupune găzduirea unei boxe pentru donații de către diferite instituții și organizații naționale și internaționale sau donarea unei zile de muncă a angajaților în sprijinul persoanelor care suferă de maladii incurabile, atât maturi cât și copii.

Pe parcursul a peste 16 ani, echipa medicală Hospice Angelus a prestat și continuă să presteze servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, inclusiv de cancer în stadii progresive, avansate, cu pronostic limitat de viață sub 12 luni din mun. Chișinău și alte localități din R. Moldova. 

Doar în anul 2016 au fost îngrijiți în total 2509 pacienți, dintre care 63 de copii. Aceste servicii au fost și sunt oferite gratuit de către echipele medicale mobile.

Pentru a asigura buna funcționare a tuturor departamentelor și a echipelor mobile sunteți invitați să fiți parte a acestei campanii, și să donați echivalentul unei zile de muncă pentru Hospice Angelus.

Date bancare:

Denumirea entităţii: Fundația Filantropica Medico – Socială „Angelus Moldova”

Adresa juridică: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici, 46

Cod fiscal: 1015620002409

IBAN: MD26VI222400010100111MDL

SWIFT: VICBMD2X884

Banca: BC Victoriabank SA fil. Nr. 12

Foto: diez.md