Ea este cea mai răsfățată fetiță din lume! Copilei îi sunt satisfăcute toate mofturile (Foto)

Ea este cea mai răsfățată fetiță din lume! Copilei îi sunt satisfăcute toate mofturile (Foto)

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie, nepoata în vârstă de trei ani a fostului director executiv de la Formula 1, are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă, un birou personal pentru colorat şi face baie într-o cadă din aur.

Sophia, nepoata fostului director executiv de la Formula 1, Bernie Ecclestone, poate fi considerată cea mai răsfăţată fetiţă din lume. Mama sa, Tamara Ecclestone, moştenitoarea unei impresioante averi de 2,7 miliarde de euro, a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, scrie The Daily Mail. Într-un teaser pentru noul episod, tânăra de 33 de ani îşi prezintă luxosul conac în valoare de 70 de milioane de euro din Kensington Palace Gardens, Londra, unde locuieşte alături de soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia (3 ani).

Peste 50 de servitori au grijă ca celor trei să nu le lipsească nimic, fiind deseori văzuţi în emisiuni cum curăţă imensul salon al casei, un dressing extensibil şi o baie de lux în care există o cadă din aur.

Tamara şi Jay au cumpărat casa din Kensington pentru 50 de milioane de euro în 2011, dar se estimează că aceasta şi-a dublat valoarea. Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă precum cel din filmul „Frozen“ şi un birou personal pentru colorat.

Tamara şi Sophia au un număr mare de asistenţi şi servitori personali, care „păstrează casa prezentabilă şi se asigură că toate hainele sunt călcate“. Familia are propriul bucătar-chef, dar şi un angajat care are sarcina unică de a plimba cei zece câini ai familiei.

Bruneta este fiica lui Bernie Ecclestone, fostul director executiv al grupului Formula 1, care are o avere estimată la 2,78 miliarde de euro.

 

Sursa